Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem úgy, vele akarom, vagy mégsem?
Barátom van másfél éve. A kapcsolat elején semmi udvarlás, csak fejest ugrottunk :) Az első komoly kapcsolata vagyok, a srác maga a tökély, megértő, kedves, türelmes... És szeret engem. Nemrég beszélgettünk, hogy szerinte magasabb szintre léptünk, mert mi már nem szerelemből szeretjük egymást, hanem szeretjük egymást, és ez sokkal nagyobb kötődés, mint a szerelem. Ezzel teljesen egyet is értek, mert szeretem őt, vágyom rá, hiányzik, akarom, kívánom, élvezem minden percét amit vele tölthetek el.
Mindez körülbelül egy hónapja megváltozott.
Megismerkedtem egy fiúval. Először csak beszélgettünk, és elkezdtem vonzódni hozzá, és ő nem tudja hogy van barátom. Udvarol, kedveskedik, bókol... Találkoztunk, és meg akart csókolni, de elfordítottam a fejem, mire kérdezte, hogy mi a baj? mondtam hogy ezt most ne, még korai... Ennyiben maradtunk, beszélgettünk tovább :)
Nem tudom mi zajlik most le bennem... Ez talán csak egy hullámvölgy, hogy vacillálok, hogy talán nem szeretem? Ő szeret engem... Mindennél jobban, és ezt látom is rajta. Talán olyan szinten szeretem, hogy sosem akarnék neki rosszat. Nem akarom hogy szomorú legyen, hogy sírjon. Hogy eltemesse mindazt amin keresztül mentünk... Rengeteg mindent köszönhetek neki... Még most is küszködök a sírással ahogy ezeket a sorokat írom. Csak vele tudom elképzelni az életem, csak neki tudnék az oltárnál igent mondani, csak az Ő kezét fognám a kórházban... Csak Vele öregednék meg :)
Mi van most velem? Mi történik? Már nem szeretem úgy mint az elején? Mit tegyek, mondjam el neki? Beszéljük meg? Mit lehet tenni hogy felszítsuk a tüzet?
L
Ha tényleg így érzel, akkor rendbe tudjátok hozni. Szervezzetek közös programokat, menjetek moziba, sétálni, piknikezni, bulizni, bármit, csak kicsit mozduljatok ki otthonról. Pezsdítsétek fel picit a dolgokat. :)
Nem hagytad, hogy megcsókoljon a srác, szóval megcsalásról igazából nem beszélhetünk, max fellángolásról. Viszont ha komolyan a barátoddal akarsz maradni, akkor nem árt, ha a másikkal megszakítod a kapcsolatot.
És én személy szerint javasolnám az őszinteséget is mindkét srác felé. Barátod picit a fejéhez kapna, hogy le akarják nyúlni a nőjét és valószínűleg elkezdene pedálozni nálad, ami máris kizökkentene titeket a megszokott hétköznapokból. A másik srác meg legalább tudná, hogy nincs esélye.
Oké, akkor megválaszolom mindet.
"Szeretem, de nem úgy, vele akarom, vagy mégsem?" - Viszket a puncid, szeretnél mással dugni.
"Ez talán csak egy hullámvölgy, hogy vacillálok, hogy talán nem szeretem?" - ha ilyen komolyan elgondolkozol azon, hogy mással legyél, és letagadod a barátodat, akkor már nem szeretet az, amit iránta érzel. Attól még ragaszkodhatsz, de a kettő egyáltalán nem ugyanaz.
"Mi van most velem? Mi történik? Már nem szeretem úgy mint az elején?" - az előző kettőben leírtam a választ.
"Mit tegyek, mondjam el neki? Beszéljük meg?" - Szerintem úgy lenne tisztességes, de előtte döntsd el, hogy mit akarsz.
"Mit lehet tenni hogy felszítsuk a tüzet?" - Elsősorban a hozzáállásodon kell változtatni, csak utána lenne értelme a próbálkozásoknak.
Bocsi, hogy ezt mondom, de ez a kapcsolat már halott... Én is sokszor jártam így, és sose tudtam azzal maradni, akivel előtte kapcsolatban voltam,hanem a másikkal.
De amúgy van erre egy idézet:
"Ha nem tudsz dönteni két dolog között, dobj fel egy érmét. Amíg pörög a levegőben, észreveszed, melyik oldalnak szurkolsz jobban..."
Megyünk kirándulni, moziba, korizni, csak úgy sétakocsikázni, várost nézni, koncertekre, kiállításra, mindig kitalálunk valamit. Van hogy csak otthon ülünk, filmezünk, nassolunk, mert ehhez van kedvünk :) Aztán este elmegyünk egy nagy körre, nézegetjük a város fényeit, csak úgy kanyargunk céltalanul... :)
Ha mindezt elmondanám neki, hogy "Kicsim, beszélgettem egy sráccal, találkoztunk, meg akart csókolni, de nem hagytam, és ez történt." Akkor kiakadna, magába roskadna... Nem próbálna meg küzdeni, inkább hagyná hogy elvigyen a másik srác...
Pedig ő az akire vágytam, tényleg, teljesen tökéletes! Nem tudom mi változhatott meg ilyen hirtelen... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!