Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm örökre velem akar lenni, mert annyira szeret, én meg szeretem, de nem hiszem, hogy vele akarom leélni az életem?
nemtudom, hogy örökre tudnám-e szeretni? SZerintetek, mit tegyek?
Próbálkozz. Hátha mégis...
Mi is mondtuk , az exemmel , "hogy örökre veled akarok lenni, mindig szeretni foglak", azóta 3 éve már nem beszélünk , a szerelem sokmindent képes belőled kihozni , mondsz olyan dolgokat is , amiket nem is gondolsz komolyan , csak ott van az a bizonyos rózsaszin köd. Szerintem , ha még egyszer mondja ezt , mondd neki , hogy azt majd az idő eldönti, aztán vagy szakítotok vagy együtt maradtok.
Ne ígérj semmit mikor boldog vagy, ne válaszolj mikor dühös vagy és ne dönts mikor szomorú vagy!
Ha szereted most, akkor a csak azzal törődj. A többit megválaszolja majd az idő. Ő sem jós, te sem, mi sem itt (gondolom, de ha tévedek akkor bocsi). A legjobb egyébként amit tehetsz (viccen kívül) ilyenkor.
Amikor ezt mondja neked, nézz rá, úgy, mint aki értékeli mindezt, ez tényleg szép :D , de azért nem vagy naiv tini lányka már. :DDD Szóval mosolyogj rá, ölelgesd meg, adj neki egy puszit és mondd: "Oké" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!