Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs barátnőm? Segítség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm? Segítséget kér egy kétségbeesett 24/F

Figyelt kérdés

Vidéki nagyvárosban élek, 24 éves vagyok, biztos és jó családi háttér áll mögöttem kb mindenem megvan, nem vagyok egy Adonisz, de adok a külsőmre és igényes vagyok. Rendszeresen járok szórakozni, de a lányok rám sem néznek hiába a márkás óra, a Ralph Lauren és Hugo Boss cuccok és a drága parfüm. Egyetemre járok, több idegennyelvet is beszélek magas szinten, művelt, intelligens embernek tart aki ismer.

Online társkeresőkön is próbálkozom kb. 3 éve rendszeresen és kitartóan, szinte minden lányra ráírok, aki korban szóba jöhet (16 és 26 közötti korosztály). Kb 90%-uk megnézi a képeimet és válaszra sem méltat, 5% aki válaszol az vagy csak szánalomból ír vissza és nem nyitott a velem való komolyabb ismerkedésre vagy simán közli, hogy köszöni, de nem vagyok az esete. A maradék 5%-ba akik nyitottak rám pedig a kb. senkinek sem kellő igénytel)en, elhízott, rossz megjelenésű lányok tartoznak. Az idei évben 55 alkalommal voltam sokak által látogatott szórakozóhelyeken, de egy lánnyal sem sikerült még ismerkedésig sem eljutnom (ez szerintem világrekord a maga nemében). A kommunikációs készségem meglehetősen fejlett (ilyen jellegű szakon tanulok)

Mi lehet velem a gond? Rossz a kisugárzásom? Annyira ronda lennék? Egyszerűen nem értem..

2013. dec. 30. 09:27
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Helika13: "Én mindig mondom, hogy a képlet úgy alakul az esélylatolgatáshoz, hogy a pénz nem hozzáadódik a külsőhöz, hanem szorzótényezőként jelenik meg. És a nullát aztán szorozgathatod....."

Lehet hogy rosszul értelmezem amit írsz, de ebből az jön le, hogy semmit nem ér a hapsi, ha nem megnyerő külsejű, hiába pénzes, jófej stb..

2013. dec. 30. 11:59
 42/55 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy vettem észre, h minél rosszabbul nézel ki, annál több pénz kell, h kompenzáld. Ha nagyon ronda vagy, minimum milliárdosnak kell lenned.
2013. dec. 30. 12:29
 43/55 anonim ***** válasza:
személyesen ismerkedj, menj oda lányokhoz!
2013. dec. 30. 13:06
 44/55 anonim válasza:
Egy csajnak nem a pénz kell vagy a külső, ezt mondják, de hazugság, igazából a dominancia kell nekik, magabiztosság, és nem a csajnak kell figyelnie rád, hanem neked fel figyelned a csajra.
2013. dec. 30. 17:02
 45/55 anonim ***** válasza:
Egy csajnak nem dominancia, magabiztosság, odafigyelés kell. Ezt mondják, de hazugság. Igazából vonzó külső és sok pénz kell nekik.
2013. dec. 30. 19:03
 46/55 anonim ***** válasza:
Nem, nem azt mondom. Azt mondom, hogy a jó külső jobb stratégia, mint a pénz. Egy jól kinéző selyemfiúnak még a munkanélküliséget is elnézik, és még pénzzel tukmálni is képesek.
2013. dec. 30. 21:37
 47/55 anonim ***** válasza:
#42: Jól vetted észre......
2013. dec. 30. 21:38
 48/55 Misaka Kaori válasza:
Ameddig görcsösen fogod keresni a szerelmet, addig nem fog menni. Nekem ez a tapasztalatom. Egyedül is jól kell érezned magad! Önbizalom-, és önbecsüléstuning kell neked!
2013. dec. 31. 10:41
 49/55 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=X7PAYhmoKkA

Nézzétek meg és utána gondolkodjatok el azon, hogy a külső vagy a belső számít jobban. :)

2014. jan. 1. 22:11
 50/55 anonim ***** válasza:
Utolsó, egy ilyen videót bárki meg tud rendezni. A másik, h ebben nem magyarok vannak, márpedig az itthoni lányok a többieknél is sokkal felszínesebbek.
2014. jan. 2. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!