Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? Segítséget kér egy kétségbeesett 24/F
Vidéki nagyvárosban élek, 24 éves vagyok, biztos és jó családi háttér áll mögöttem kb mindenem megvan, nem vagyok egy Adonisz, de adok a külsőmre és igényes vagyok. Rendszeresen járok szórakozni, de a lányok rám sem néznek hiába a márkás óra, a Ralph Lauren és Hugo Boss cuccok és a drága parfüm. Egyetemre járok, több idegennyelvet is beszélek magas szinten, művelt, intelligens embernek tart aki ismer.
Online társkeresőkön is próbálkozom kb. 3 éve rendszeresen és kitartóan, szinte minden lányra ráírok, aki korban szóba jöhet (16 és 26 közötti korosztály). Kb 90%-uk megnézi a képeimet és válaszra sem méltat, 5% aki válaszol az vagy csak szánalomból ír vissza és nem nyitott a velem való komolyabb ismerkedésre vagy simán közli, hogy köszöni, de nem vagyok az esete. A maradék 5%-ba akik nyitottak rám pedig a kb. senkinek sem kellő igénytel)en, elhízott, rossz megjelenésű lányok tartoznak. Az idei évben 55 alkalommal voltam sokak által látogatott szórakozóhelyeken, de egy lánnyal sem sikerült még ismerkedésig sem eljutnom (ez szerintem világrekord a maga nemében). A kommunikációs készségem meglehetősen fejlett (ilyen jellegű szakon tanulok)
Mi lehet velem a gond? Rossz a kisugárzásom? Annyira ronda lennék? Egyszerűen nem értem..
A normális pasiknak áll a világ, nem az olyanoknak, akik itt verik magukat arra, h milliós cucc van rajtuk, és h mennyire intelligensen kommunikálsz. Nem is lehet úgy egy szórakozóhelyen ismerkedni, h az a téma h mi van rajtad, vagy h milyen az IQ szinted.
Nyilván sok ribi van, aki bukik a pénzre, de azok nem valók kapcsolatra. Ez a túlzott intelligens hozzáállás meg sokaknak unalmas. Egy csaj azért jár el esténként, h szórakozzon, bulizzon, nem azért h a tudásodról kelljen kiselőadást hallgatnia.
Nem akarok véleményt alkotni rólad, hisz nem ismerlek, de így a pár hozzászólásod alapján én egy nagyképű, unalmas embernek tartalak, aki csak a pénzével, a családja pénzével, és az egyetemével képes villogni. Ha ilyen szellemben írsz a lányoknak is, akkor nem csodálkozom, h nem írnak vissza.
Nekem nincs egyetemi végzettségem, nincsenek milliós dolgaim, sőt ahogy Te sem, én sem vagyok egy Adonisz, de mindig volt bnőm, volt h rövid ideig, volt h évekig, mert szerették a belsőmet, a viselkedésemet, érdekesnek találtak.
Próbálj egy kicsit érdekesebb lenni, ne ilyen "okostojás".
27/F
Nem értem minek fontos hogy egy millás cucc legyen nálad egy buliban. Azt hiszed ez imponál? Kifejezetten megengedhetném magamnak hogy luxus cikkekben járjak de még se teszem mert nem ez tesz azzá aki vagyok. És sok nőnek nem a pénz kell. Én barátnőm kifejezetten spórolós típus.
Sőt ha ismerkedni járnék a helyedbe inkább szegényebbnek tettetném magam hogy lássam ki az aki magamért vagy ki az aki a pénzemért szeret.
Szerintem az is probléma, hogy a márkás cuccaidtól várod, hogy odamenjenek hozzád a lányok. Ahogy előttem is írta már valaki, buliban nehéz ismerkedni és olyan csajt találni, aki komoly kapcsolatot akar.
Valószínűleg meglátszik rajtad, hogy nem vagy magabiztos és ez is közrejátszik a sikertelenségedben.
A társkeresőn meg lehet, hogy előnytelen a rólad készült kép, sokat számít, hogy mosolyogsz-e a képen, na meg a fényviszonyok is sokat ronthatnak.
1. ne a cuccaidtól várd a csodát
2. ha látszik rajtad a kétségbeesés, (mozdulatok, szavak, stb)m akkor ne is reménykedj.
3. ne azt várd, hogy a lányok vegyenek észre, mert (ha már mindenáron szórakozóhelyen akarsz ismerkedni) ott sokan vannak, lehet, nem is látnak meg, voltam diszkóban, és kb csak a körülöttem levő körben álló embereket láttam meg- alacsony vagyok. ha megtetszik valaki a távolból, menj te oda hozzá, ne várd, hogy ő meglássa, ahogy te nézed a terem túlsó végéből. kezdjetek el táncolni, beszélgetni, stb.
4. ne szórakozóhelyen akarj ismerkedni, oda tényleg inkább bulizni járnak a lányok, és nem is tartós kapcsolatok születnek az általad leírt nyomulós pasik módszerével.
5. mindezek közül a 2. az első és legfontosabb szabály. a kétségbeesés tényleg rettenetes elriasztó erővel bír ránk nézve, ezt valahogy építsd le magadban.
Nem sugárzik rólam a magabiztosság az fix, ez gondolom nagy baj. 1-2 éve már olyan szintre jutottam, hogy lányokhoz sem megyek oda táncolni meg semmi, félek az elutasítástól. Ha még egy társkereső oldalon ahol csak normálisabb, ismerkedésre nyitottabb lányok vannak mint egy tömegdiscoban és ahol néhány előnyösebb kép van feltéve rólam, ott sem szimpatiználnak velem a legalább átlagos külsjű lányok akkor egy diszkóban erre sincs esély.
Bár hosszabb kapcsolataim nem voltak, korábban több kifejezetten dekoratív és csinos lánnyal (köztük voltak modellek is) is volt valamiféle viszonyom, ami nem az anyagiakon alapult, szóval annyira csúnya nem lehetek. Kisfiús arcom van, kb 185 cm vagyok és 72 kg, tehát nem egy nagy izomkolosszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!