Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs barátnőm? Segítség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm? Segítséget kér egy kétségbeesett 24/F

Figyelt kérdés

Vidéki nagyvárosban élek, 24 éves vagyok, biztos és jó családi háttér áll mögöttem kb mindenem megvan, nem vagyok egy Adonisz, de adok a külsőmre és igényes vagyok. Rendszeresen járok szórakozni, de a lányok rám sem néznek hiába a márkás óra, a Ralph Lauren és Hugo Boss cuccok és a drága parfüm. Egyetemre járok, több idegennyelvet is beszélek magas szinten, művelt, intelligens embernek tart aki ismer.

Online társkeresőkön is próbálkozom kb. 3 éve rendszeresen és kitartóan, szinte minden lányra ráírok, aki korban szóba jöhet (16 és 26 közötti korosztály). Kb 90%-uk megnézi a képeimet és válaszra sem méltat, 5% aki válaszol az vagy csak szánalomból ír vissza és nem nyitott a velem való komolyabb ismerkedésre vagy simán közli, hogy köszöni, de nem vagyok az esete. A maradék 5%-ba akik nyitottak rám pedig a kb. senkinek sem kellő igénytel)en, elhízott, rossz megjelenésű lányok tartoznak. Az idei évben 55 alkalommal voltam sokak által látogatott szórakozóhelyeken, de egy lánnyal sem sikerült még ismerkedésig sem eljutnom (ez szerintem világrekord a maga nemében). A kommunikációs készségem meglehetősen fejlett (ilyen jellegű szakon tanulok)

Mi lehet velem a gond? Rossz a kisugárzásom? Annyira ronda lennék? Egyszerűen nem értem..

2013. dec. 30. 09:27
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

Én egy lány miatt fizettem elő egy társkeresőn és elsőre igent mondott és azóta is a barátnőm. És ne félj messzebb élő nőkre ráírni mi 200 km-re laktunk egymástól de már összeköltöztünk. :) Fel a fejjel

Ja és ne a márkás dolgaiddal próbálj tetszeni akárkinek.

2013. dec. 30. 09:42
 12/55 anonim válasza:
képet !
2013. dec. 30. 09:42
 13/55 Beviz Elek ***** válasza:
A stílusod lehet a gond. Nekem is van ilyen ismerösöm, nem is járok vele bulizni
2013. dec. 30. 09:43
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést kérek a trágár megfogalmazásért, de ki a szart érdekel hogy hány millió forint értékű cucc van rajtad? Vagy ha azt gondolod hogy kevés, legközelebb vigyél magaddal egy CT-t, mert az meg még többe kerül. Esetleg egy műholdat.
2013. dec. 30. 09:45
 15/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyképű sőt inkább szerény, visszahúzódó természetű, kedves, mosolygós ember vagyok, nem nézek le senkit. Buliban sem vagyok az az agresszíven, bunkón nyomulós típus Mégis mi baj lehet a stílusommal?
2013. dec. 30. 09:46
 16/55 anonim ***** válasza:
69%

Rakj fel egy képet, mert ezek alapján nem gondolom, hogy baj lenne veled.

Amúgy bárki bármit mond, a nőknek kellenek a drága cuccok, szóval... hiába oltjátok ezért.

2013. dec. 30. 09:47
 17/55 anonim ***** válasza:
Pont ez a baj (a külsődön kívül persze).
2013. dec. 30. 09:47
 18/55 A kérdező kommentje:
Ja hogy manapság a bulikban az agresszíven, primitív módon nyomulós alulszocializált, magukat alfahímnek képzelő hapsiknak áll a világ?
2013. dec. 30. 09:49
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Discoba és clubbokba nem lehet ismerkedni. Régen lehetett de ma már nem. Legtöbb szingli nő sem azért jár bulizni hogy ismerkedjen hanem azért hogy szórakozzon és jól érezze magát.
2013. dec. 30. 09:53
 20/55 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Én úgy tapasztalom több éjszakai életben eltöltött év után, hogy a lányoknak egy buliban inkább kellenek az alacsonyIQ-s, bunkó, de nyomulós, magukról alap nélkül sokat képzelő hapsik, mint a normálisan viselkedők. Igen, nem vagyok egy Adonisz, egy buli alkalmával kb 1millió értékű cucc van rajtam rendszeresen. Erre sem buknak a nők? Vagy buknak, de én már annyira visszataszító vagyok, hogy már így sem kellek?"

buta gyökér vagy!

60-100 Ft értékű ruhában (kabátot ne számoljuk) megyek el szórakozni. diplomás vagyok, adok magamra. odajönnek a lányok ismerkedni, pedig nem vagyok fotómodell. csak magabiztos. te meg nem. te pénzedért vennél érdeklődést. nem vagy laza

2013. dec. 30. 09:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!