Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt maradjak-e a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradjak-e a párommal? (fiú vagyok)

Figyelt kérdés
A barátnőm prostituált.3 éve vagyunk együtt.A szüleim börtönbe akarnák juttatni csak azért, hogy ne legyek vele együtt.A barátnőmnek segítettem abban, hogy a fiával együtt lehessen most karácsonykor, azzal, hogy én is árultam a testem. Így lett pénze a karácsonyra, hogy a fiával együtt lehessen. Viszont én lassan tönkre megyek több dologba is: árultam a testem, a szüleimmel harcolok, hogy elfogadják a barátnőm prostiként is. Egyetemre járok, eddig még nem nem került a tanulmányaimba a kapcsolat. Jól tanulok, villamosmérnök leszek, de már belefáradtam az egészbe. Ha szakítok a barátnőmmel, akkor cserben hagynám. Szeretem őt, de kezd túl sok lenni.

2013. dec. 28. 09:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mennyiért termelsz áramot? :D:D:D
2013. dec. 28. 11:42
 22/24 anonim ***** válasza:

nem szívtelenség!

hagyd el a párod. beteg vagy, kezeltesd magad. a prostik mind lelkibetegek, lehúz

2013. dec. 28. 11:43
 23/24 anonim ***** válasza:

Te komolyan azért feküdtél idegen férfiakkal, hogy nődnek legyen cigire meg piára??? Ez még viccnek is rossz. A gyerek meg hol lakik? Angliába? A vonat jegy a feléből kijön 2embernek (gyerek+felnőtt),oda-vissza, az ország végébe is (legalábbis pestről). És még te vagy önző. Ez a nő nagyon durván kihasznál téged.

Ha tényleg olyan beteg vagy, akkor inkább járj orvoshoz, ezt a nőt meg mielőbb felejtsd el, mert teljesen tönkretesz!!

2013. dec. 28. 17:19
 24/24 anonim ***** válasza:

egy prosti jol keres ha nincs stricije akkor sok penze kene legyen ugyhogy teged csak kihasznal

ember aszt nem ertem hgy hgy tudod eszt elturni hgy naponta mit tudom en hany fiju kurja a csajodat jo gumival meg minden de azert amikor elvegzi neki kezel meg szajal a munkat akkor nem tudom hgy csokolozol vele undorito meg akkor is ha fogatmos meg minden de ez igy nem tuti en mar attol felkapom a vizet ha ramernek utni a baratnom fenekere mondjuk mostmar ne teszik de addig amig nem tudtak hgy egyutt vagyunk meg csinaltak

oo nem nagy cucc 5 srac csinalta meg eszt es 2 nek majdnem a kezet tortem el 3 nak meg az orrat inteztem el te ha eszt elnezed hgy kurjak meg meg te is bealsz mele akkor ... meg is ertem a szuleid hgy nem diazak

2013. dec. 30. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!