Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt maradjak-e a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradjak-e a párommal? (fiú vagyok)

Figyelt kérdés
A barátnőm prostituált.3 éve vagyunk együtt.A szüleim börtönbe akarnák juttatni csak azért, hogy ne legyek vele együtt.A barátnőmnek segítettem abban, hogy a fiával együtt lehessen most karácsonykor, azzal, hogy én is árultam a testem. Így lett pénze a karácsonyra, hogy a fiával együtt lehessen. Viszont én lassan tönkre megyek több dologba is: árultam a testem, a szüleimmel harcolok, hogy elfogadják a barátnőm prostiként is. Egyetemre járok, eddig még nem nem került a tanulmányaimba a kapcsolat. Jól tanulok, villamosmérnök leszek, de már belefáradtam az egészbe. Ha szakítok a barátnőmmel, akkor cserben hagynám. Szeretem őt, de kezd túl sok lenni.

2013. dec. 28. 09:47
1 2 3
 11/24 Költőnő? ***** válasza:

szarul akármilyen munkával lehet keresni.

ehhez nem kell prostinak lenni

2013. dec. 28. 10:49
 12/24 anonim ***** válasza:

Mégis mire kellett neki annyi? főleg, hogy veled fizettette? Talán 3D-s tvre? Lehet akkor az a baja, hogy túl nagyok az igényei.

Nekem ez a történet sehogyan se gömbölyű, egy prosti aki utálja a mit csinál, nem tud megélni belőle, de akkor is inkább szenved, minthogy elmenjen egy gyárba pl, és persze egyetemistákkal tartatja el magát... Ő is szeret téged? Mert nekem nem úgy jön le. Én inkább éhenhalnék, minthogy a barátom ilyeneket csináljon értem...

2013. dec. 28. 10:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Állandóan azt mondja, hogy önző vagyok és csak magamra gondolok. Ezért vállaltam be ezt a "munkát". Állandóan mondogatja, hogy szeret engem, de valahogy elérte, hogy az önbecsülésem a nullán van már. Egyébként pénz csak apró dolgokra kellett neki: karácsonyfa, szaloncukor, cigi, pia, apró ajándék a gyerekének. Ezekre ment el rengeteg pénz. Tényleg hihetetlen történet. Más már rég otthagyta volna, csak nekem van egy pszichiátriai betegségem, ami miatt nem látom át a dolgokat. De azthiszem el kell hagyjam a páromat.
2013. dec. 28. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:

:D

ha ez igaz akkor te tényleg beteg vagy! férfiakkal szexeltél?

2013. dec. 28. 11:23
 15/24 Költőnő? ***** válasza:

jajjjnemondjad már....

ha akarom, olcsóból is ki lehet hozni a karácsonyt.

Ha a fiával volt fontos, h eltöltse, ahhoz minek pia?

fát, kaját még értem, de a többire ha nem telik, akkor nem telik!!!

ha meg szeret vki, és tényleg szeret, nem csak állítja és játszmázgat, akkor nem h a nullára csökken az egóm, hanem egyenesen szárnyal!!!!

2013. dec. 28. 11:26
 16/24 A kérdező kommentje:
Annyira nem vicces, mert tényleg nagy pszichiátriai betegségem van. Valószínűleg sok ideig boldogtalan is leszek ez miatt. És ez nem vicc, mert sokaknál ez öngyilkossághoz is vezethet. Nálam nem fog, mert erős vagyok szerencsére.
2013. dec. 28. 11:28
 17/24 A kérdező kommentje:
A fiát felhozni meg visszavinni csak 30 ezer Ft-ba kerül...
2013. dec. 28. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:
a fia az ő baja. a te popód dugták szét
2013. dec. 28. 11:30
 19/24 Költőnő? ***** válasza:
hol él? a fidzsi szigeteken??
2013. dec. 28. 11:31
 20/24 A kérdező kommentje:
Engem nem dugtak. Látom rengeteg szívtelen ember él a világon. Kár volt kérdezni is.
2013. dec. 28. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!