Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kit válasszak, mitévő legyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak, mitévő legyek? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés

Van valakim, aki szeret, tisztel, és komolyan tervez velem. Már van egy kislánya, elvált, nagyon jó apuka. Én pedig nagyon szeretnék már gyereket, azt mondta, ő is örülne egy babának.

A gond az, hogy én még mindig az exembe vagyok szerelmes, akivel se veled, se nélküled kapcsolatom volt évekig. (A jelenlegi párom tud erről, nem hazudtam neki soha, de elfogad így.)

Az exem pár hónapja szakított az aktuális nőjével, és jónéhányszor találkoztunk azóta, de csak baráti alapon. Viszont célzott rá többször is, hogy meg kellene próbálnunk újra.

Ha belemegyek ebbe, elég esélyes hogy megint nem fog működni a dolog, még évekig szivatjuk egymást, teljesen összezuhanok lelkileg, és ki is futok az időből, hogy gyereket szülhessek. Viszont ha a jelenlegi párommal maradok, egész életemben bennem lesz, hogy "mi lett volna, ha mégis sikerül az exemmel, mennyivel boldogabb lehetnék". Ilyen esetben mégis mit tegyek, melyik döntés a helyes szerintetek? Ti mit csinálnátok?

29 N

2013. dec. 27. 22:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ti még sosem voltatok szerelmesek? Oké, nyilván igazatok van, de akkor másképp fogalmazom meg a kérdést: szerintetek azt válasszam, aki ugyan egy f..z, de amikor épp nem f..z, akkor nagyon boldog vagyok vele, vagy pedig azt válasszam, aki szeret ugyan és megtesz mindent értem, de sosem leszek vele igazán boldog?
2013. dec. 27. 22:41
 12/18 Jégtánc ***** válasza:
Nem kell választani,legyél egy kicsit egyedül.Lehet pont az kellene.29 éves vagy,ne temesd el magad.30 évesen ismertem meg azt az embert akivel immár majd 10 éve boldog vagyok.Ha egyik kapcsolatban sem vagy igazán boldog akkor veszett fejsze.
2013. dec. 27. 22:44
 13/18 Argloss ***** válasza:
A leghelyesebb döntés az lenne a részedről, ha egyikkel sem lennél. A régi tönkretenne, a mostanit pedig ezzel te teszed majd tönkre. A mostani párodat nem szereted, csak arra használod, hogy ne legyél egyedül, csak gyereknemzésre kellene neked a leírásod alapján. Ha vele maradnál, akkor egy olyan embert használnál ki aki tisztel, aki szeret.
2013. dec. 27. 22:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Én nem érzem úgy, hogy kihasználom, őszintém elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Persze ettől függetlenül lehet hogy igazad van, igyekszem kicsit jobban átgondolni. Az nem igaz, hogy nem szeretem, kedvelem, jó ember, stb, csak nem vagyok szerelmes.
2013. dec. 27. 22:48
 15/18 Argloss ***** válasza:
Ha esetleg betoppan egy harmadik pasi akivel lelépsz, akkor szerinted mit fog érezni a mostani párod, aki tervez veled, aki megpróbálja elérni azt, hogy beleszeress? Vagy a kapcsolatotok pusztán testi és anyagi okokból létezik? Biztos, hogy nem áltatod őt semmivel? Mert ha nem egyértelmű, hogy sohasem fogod őt szeretni, akkor csak áltatod magad azzal, hogy nem használod ki a szeretetét...
2013. dec. 27. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott a kedvenc együttesem gitárosának egy nagyon jó mondata:

"Egykor minden vágyam a szerelem volt, ma már tudom, a szerelem nem elég önmagában véve!"

Gondold át!

2013. dec. 27. 22:56
 17/18 A kérdező kommentje:

#15,

bár ez biztos ilyen tinilányos nyafogásnak tűnik a szemedben, de én biztosan tudom, hogy soha nem leszek szerelmes senki másba, nekem 6 éve csak az exem létezik, amióta ismerem. Mintha úgy lennék genetikailag kódolva, hogy csak őt tudjam szeretni. Szóval olyan opció nincs, hogy lelépek egy harmadik pasassal.

2013. dec. 27. 22:58
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem te már döntöttél az exed mellett, csak még nem fogadtad el a tényt, hogy egy beteg embert kell ápolnod egész életében. Lehet, nem biztos, de lehet, hogy bármilyen nehéz, de ez a te utad, amitől boldog leszel. Ezt viszont senki más nem tudja meg mondani neked, sem itt sem máshol, egyedül te, és most kell úgy döntened, hogy később ne bánd meg.
2013. dec. 28. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!