Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeret a párom 3 hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdező88779 kérdése:

Nem szeret a párom 3 hete nincs köztünk szexuális kapcsolat. És nem is közeledik felém. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Még fiatal 23 éves én meg 25. Szerintem ez nem normális! Nem szeret csókolózni meg nem össze bújós típus. Az elején még más volt 2 éve vagyunk együtt

2013. dec. 26. 20:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Már rá ment. :)

Majd találsz olyat, aki értékelni is fogja, hogy mennyit adsz bele a kapcsolatba és megérdemel téged.

2013. dec. 27. 16:38
 22/23 A kérdező kommentje:
Remélem csak nehéz csak úgy feladni meg kell próbálni küzdeni csak ilyenkor az van az emberben hogy lehet ilyenkor már csak rá erőltetem és mivel nem akarja azért teszi ne keljen halhatnia engem.
2013. dec. 27. 16:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Ez triviális. Ha szeretné, kezdeményezne.. hidd el.
2013. dec. 27. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!