Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdező88779 kérdése:
Nem szeret a párom 3 hete nincs köztünk szexuális kapcsolat. És nem is közeledik felém. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Még fiatal 23 éves én meg 25. Szerintem ez nem normális! Nem szeret csókolózni meg nem össze bújós típus. Az elején még más volt 2 éve vagyunk együtt2013. dec. 26. 20:59
11/23 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok azt mondta fáradt :( meg mindig van valami kifogása .Már ötletem sincs mit kérdezzek mindenhogyan kérdeztem .
2013. dec. 26. 21:46
12/23 Missi_Key válasza:
csak tippelni tudok...de
nem lehet h meleg/asex és csak látszatkapcsolatot akart vagy mást szeret vagy beteg, csak nem meri megmondani..vagy tényleg kuvasokat dolgozik és fáradt...?
13/23 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy meleg :) 2 éve élünk együtt sokat nem dolgozik legalább is nem mondanám.szerintem nem szeret csak nem tudom mi lehet az ok amiért egy férfi ezt nem valja be.?
2013. dec. 27. 10:10
14/23 anonim válasza:
De próbáld meg elővenni, amit elő kell, simogasd neki, vedd a szádba.. hidd el, nem fog ellenkezni. Ha ezek után sem változik meg, akkor szerintem dobd Te, ha már neki nincs mersze.
15/23 anonim válasza:
Szóval kezdeményezz, v hülyeség szted ?
16/23 A kérdező kommentje:
Hát nem hülyeség kezdeményezni .De ha mindig nekem kell kezdeményezni akkor alapból az nem jó kapcsolat szerintem.Néha a másik félnek is tenni kell a kapcsolatért nem csak az egyiknek.
2013. dec. 27. 13:35
17/23 anonim válasza:
Ez igaz, de lehet újból lesz kedve mindenhez.. lehet elfelejtette hogy milyen is egy jót szexelni veled. :D
18/23 A kérdező kommentje:
Meg próbálom mert próba szerencse :) de ha megint oda jutok ahonnan elindultam akkor lehet nektek van igazatok és ott kell hagyni az ilyen embert.
2013. dec. 27. 13:36
19/23 anonim válasza:
Figyelj, ha nincs semmi testiség köztetek, akkor az egy barátság. Ez különbözteti meg a párkapcsolatot a barátságtól..
Látod, hogy frusztrált vagy a mindennapokban és stresszelsz.
Folyamatosan azon gondolkodsz, hogy hol rontottad el(nem tetted!), hibáztatod magad feleslegesen. Hiányzik ez az életedből ?
Biztosan normális vagy, ha ennyire próbálod javítani a dolgot mert ragaszkodsz, de tudod ez egyedül nem fog menni, bármennyire is vagy ügyes-és jó. :)
20/23 A kérdező kommentje:
Hát nem hiányzik az életemből..de én mindenesetre próbálkozom legalább tiszta a lelkiismeretem ,hogy én mindent megtettem a kapcsolatunkért.Mert ha szét megyünk nem lesz mit a fejemhez vágni hogy miattam.Tényleg mindent megteszek de olyan önző és csak magával foglalkozik folyamatosan próbálok beszélni erről az egész dologról vele de ki nevet és nem veszi komolyan hogy rá mehet a kapcsolatunk.
2013. dec. 27. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!