Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért csinálja? FONTOS!
Van egy pasi, akivel több mint egy hónapja randizgatok.
Egyik héten majdnem minden nap találkozunk, másik héten meg 2x , vagy van hogy nem is jelentkezik napokig. Már tényleg nem értem.. Ez miért lehet ? :(
Ha valaki szeretné, akkor bővebben elmesélhetem az egész sztorit levélben. Köszi a válaszokat előre is!
Ha gondolod szívesen meghallgatlak.
Mert ez így egyenlőre elég kevés.
randizgattok vagy jártok vagy mi? plusz jó lenne ha felvilágosítanál bennünket, hogy mégis milyen idősek vagytok, mert ez egy fontos tényező. tököm akarna munka mellett minden nap randizni. ahhoz topmodellnek kellene lenned, hogy egy dolgozó férfi hetente 5x elmenjen veled randizni, úgy hogy szex sincs.
persze ha 15 évesek vagytok akkor oké...
én 15, ő 20. Tudom, kicsit soknak hangzik, de én kissé érettebb vagyok, ő meg gyerekesebb :D
Amúgy nem feltétlen a hétköznapokra gondoltam, mert a héten például 2x találkoztunk. De most hétvégén semmi.. Még életjelet sem adott magáról..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!