Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van benne ami bennem nincs?
Van egy lány ismerősöm,nevezzük X nek.
Viszonylag jóban vagyunk,és kedvelem is. A külsejéről annyit hogy szép arca van,szép a feneke is,jó a lába,de a válla csontos és kivannak a bordái is egy kicsit(Teljesen normálisan eszik,meg alul is formás,csak felsőtestére nem jutott zsír vagy mi) a cicije meg überkicsi. Annyira hogy télikabátban szinte nem is látszanak. Talán A kosaras lehet,pedig 16 éves.
Mégis azt veszem észre ,hogy odáig vannak érte a fiú,akkor is amikor nem szólal meg.
Múltkor is egy mekis srác annyira belefeledkezett a bámulásba,hogy elfelejtette kiszolgálni a tőbbieket. De az osztálytársain is látom hogy X tetszik nekik,és még nincs barátja,saját bevallása szerint azért nem,mert fiatalnak érzi magát hozzá,és majd ha eljön az igazi ,akkor úgy is megtalálja.(azért szokott fiúkkal beszélgetni). Nem értem ,én azonnal bepasiznék,úgy szeretnék szerelmes lenni,de ő csak néz ki a fejéből.
Pedig nem a legalja népnek tetszik,okosnak tűnő,művelt fiúk is fordultak meg utána ,és pár egyetemista is. Pedi én is egy viszonylag szép 16 éves lány vagyok,és amikor beszélek a fiúkkal,nem úgy tűnik mintha érdekelném őket. Mi lehet benne ,ami bennem nincs? Adnátok ötleteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!