Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom egy igazi kincs, de én nem tudtam benne bízni, emiatt mindig szekáltam. Mindig tűrte és könyörgött, h ne, kibékültünk. Pár napja viszont nem érdekeltem, sírtam is neki, nem hatotta meg. Azóta kibékültünk de valami megváltozott bennem. Miért?
Azért lehetsz szomorú mert már tudod el is veszítheted őtt.
Ő bízott benned te meg visszaéltél ezzel és csalódott benned. Még ha szeret is még nehéz lesz hogy úgyan úgy szeressen mint akkor.
Tessék innentől komolyan venni és ha már elrontottál valamit akkor vigyázni hogy ne legyen nagyobb baj mert te fogsz jobban megsérülni.
Tapasztalatból mondom hogy az én barátnőm is belebetegedett mikor csak úgy szakított velem és olyan gyorsan elkezdett fogyni a sok hányás és a nem evés miatt hogy már sokan aggódtak.
Ha szereted, ha most elhagyna mert összekaptatok valamin gondolkozz el mit is éreznél. Most épp.
Ha szomorúságot akkor mind1 hogy most épp nem annak az aranyos srácnak látod hanem az hogy szereted és nem akarod elveszíteni.
Lehet már ö se mer az az aranyos srác lenni mert bántották.
De még lehet az ha újra bízik benned de ahozz most neked kell megmutatnod mennyire is fontos.
Ha pedig nem fontos neked akkor engedd el és kész.
Én is megjártam pont ezt az utat a barátnőmmel.
És ö is belebetegedett a saját hülyeségébe mert nem volt még komoly kapcsolata de mikor mi összejöttünk kezdet megijjedni majd hirtelen otthagyott.
Végig hányta és depreszióba esett. Szerencsére csak 3-4 napig várt vele.
Én mondjuk úgy végig ittam a napokat.
13 éve vagyunk együtt és meghalnék érte :)
Remelem nalatok is minden rendbe jon es koszonjuk.
Sok sikert es ha fontos neked ne engedd el soha es ha kell kuzdj erte.
Es foleg ne szekald tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!