Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet e valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet e valami vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Na szóval van 1 lány az osztályban aki bejön nekem és már el is mondtam neki. De szerintem ő ezt nem hiszi el, hogy ezt mondtam. Haverokkal mikor beszélgetünk néha felszokott jönni az, hogy beszélgettem vele este és mit mondott és haveromék mondják, hogy bejövök a csajnak. Múltkor megkérdeztem haverom, hogy szerinte miért jönnék be a csajnak. Azt mondta, hogy azért mert mindig ha van valami hozzám szól meg velem beszélget ilyen sokat facen. És ez igaz is de szerintem nem jövök be neki. Múltkor mondta, hogy volt 1 fiú régen akinek szintén bejött és ő élőben is nem csak facen figyelt oda rá. És ezzel arra célzott, hogy nem figyelek rá csak facen. És mondtam neki, hogy hát nem tudom milyen fiú csinálná meg azt, hogy a haverjával leáll verekedni csak azért mert a haverja cseszteti a lányt. És én pont ezt csináltam. Meg, hogy én csináltam meg múltkor is az infó háziját. Meg mindig segítek nki meg én szólok rá haverjaimra, hogy ne szivasák már. Meg mikor valami történik az osztályban valaki csinál valami hülyeséget mindenki nevet mi a csajjal meg mindig össze nézünk és elmosolyodunk. Meg múltkor is kellet énekelni és a csaj meg a barátnője énekeltek én meg ránéztem a csajra és akkor is elmosolyodtunk mind a 2-en. Meg múltkor mondta nekem, hogy ő milyen hülye én meg mondtam, hogy nem hülye erre küldött nekem 1 puszi smilet másnap meg mikor köszöntünk el akkor is mondta, hogy hali és küldött 1 puszi smilet. Szerintetek lehet valami esélyem? Meg haverom mostanában nem szemétkedik vele. És ma is mondta neki, hogy nagyobb vagyok nálad 1más mellé álltak és az egyik csaj megszólalt, hogy jaj de cukik összeillenek. Erre haverom elfordult és elment. Meg amúgy haveromnak állítólag van barátnője is. De én akkor is azt hiszem, hogy nem jövök be a csajnak :(. Állandóan mondja haverom, hogy jaj bejövök a csajnak és közben sztem nem :( Meg facen mindig ő ír rám. Meg mikor köszönünk el 1mástol mindig 1 órát beszélünk a köszönés után és abban az 1 órában leírjuk mindig, hogy szia jó éjt meg ilyesmik és aztán még mindig beszélünk szóval ez olyan mintha nehéz lenne elválni 1mástol :D. És amúgy mindig ő hoz fel valami témát mikor elköszönünk 1mástol. Mindig mond valamit én meg vissza írok neki. Áhh nem tudom mi van :(. Valami 5let valakinek? Most bejövök e neki vagy sem? Amúgy velem beszél meg olyan dolgokat amit a barátnőjével sztem nem is említik. Meg bennem bízik meg az osztályban a leges legjobban.

2013. dec. 19. 17:39
 1/1 Grim13 ***** válasza:
mi ez a kisregény ? felét nem olvassák el ... légy férfi ! mit nem hisz el? fogyatékos ? azt mondtad neki szia te nekem bejössz erre kiment ? ha nem értette meg akkor inkább hagyd mert nem jó egy agyhalottal együtt élni ...
2013. dec. 20. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!