Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak neki, vagy inkább hagyjam?
Az a helyzet, hogy kicsit bánt valami mostanában. Mikor megkezdődött a suli, azt mondta a barátom, hogy hétvégente majd nem fog jönni hozzám, mert bele kell húzzon a tanulásba stb, és így maradtak az 5-6 perces szünetek, (ahol még akkor is néha csak a barátaival beszél)...egyik nap, mikor ott voltunk 3-an, elkezdte mondani a barátjának, hogy majd mehetnének egyszer sütni vagy valahova, és hogy majd hétvégente inni a kocsmába 'hogy ne unatkozzanak' Persze engem nem kérdez meg soha.
Kicsit rossz volt hallani, hogy velük tervez egy csomó mindent, hozzám meg nincs ideje lejönni, vagy találkozni valahol, csak kocsmázni és inni.
Nem tudom, tegyem-e ezt szóvá, vagy majd hisztisnek gondolna. Mert megértem, hogy a barátokkal is szeret lenni...Azt pedig nem akarom, hogy csak azért jöjjön majd, hogy ne járjon a szám.Várjak, és meglátom, hogy mennyire tart fontosnak?17L
Gyenge kifogás. Mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Én a helyedben rákérdeznék. Voltam hasonló cipőben: a srác azt mondta, hogy sajnos nincs rám ideje (szintén a tanulásra fogta, de a haverokra természetesen mindig volt ideje), én akkor nem kérdeztem rá és elég csúnya vége lett. Konkrétan, találkozgattunk nagy néha, egyre ritkábban, aztán egyszer csak hopp, lelépett és azóta se láttam többet...
Szóval amondó vagyok, hogy próbálj meg vele őszintén beszélni. De azért lehetőleg igyekezz ne (rögtön) letámadni és/vagy felelősségre vonni, mert előfordulhat, hogy valóban akad elfogadható indoka rá, hogy hanyagoljon, noha ez nagyon ritka, 100 esetből kb. 1-szer ha előfordul...
Mindenesetre sok szerencsét, remélem, nem jársz úgy, mint anno én az exemmel. :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!