Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtapasztaltam,igenis valami leírhatatlan boldogság,lelkinyugalom,pozitív gondolkozás,kivirúl bárki a viszontszeretett társ közelségétõl,pillantásától.....bármi ami tett vagy csak fogalom épitõ.
Ám ha ennek valami okból vége szakad,na akkor a pokol menyországnak számit ahoz képest amit megélsz.Kín,szenvedés,kételyek,tehetetlenség miatt érzet düh amit nem tudsz kiadni,,,,szóval jó is hogy van,meg nem is.
Az a véleményem róla, hogy inkább éljem meg örökké, és lakjak kartonházban a híd alatt, mint hogy sose tapasztaljam meg, de legyen kacsalábon forgó kastélyom.
Már találkoztam vele- és még mindig benne élek-, és mivel viszonzott, ezért csak azt tudom mondani, hogy több nem is kell, mint hogy a másik megöleljen és adjon egy puszit. Attól már a fellegekben vagyok.
Boldogság, bizalom, a másiknak teljesen át mered engedni magad, önfeledten, az a fajta mély lelki nyugalom, amit én máskor még sosem éreztem, csak mikor a karjaiba zár. Nekem kb ilyen érzéseim vannak. De ezt nehéz szavakba önteni, mindenképpen érezni kell.
biztos létezik.
G,elhagyott a jobb kezed is? az már űber gáz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!