Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek az Igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az Igaz Szerelemről?

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Olyan nincs!!!!
2013. dec. 17. 21:20
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Megtapasztaltam,igenis valami leírhatatlan boldogság,lelkinyugalom,pozitív gondolkozás,kivirúl bárki a viszontszeretett társ közelségétõl,pillantásától.....bármi ami tett vagy csak fogalom épitõ.

Ám ha ennek valami okból vége szakad,na akkor a pokol menyországnak számit ahoz képest amit megélsz.Kín,szenvedés,kételyek,tehetetlenség miatt érzet düh amit nem tudsz kiadni,,,,szóval jó is hogy van,meg nem is.

2013. dec. 17. 21:21
 13/20 A kérdező kommentje:
De negatívak vagytok... :)
2013. dec. 17. 21:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok negatív,létezik és mint írtam páratlan érzelmi szintekre emel,csak .....és nem ismétlem magam.Ha beteljesíthetõ nincs akadálya hogy a két emberke egymással maradjon,akár így meg is öregedhetnek egymás mellett,de ha ez nem hozható össze mert közrejátszanak dolgok akkor pokol,mert nem akarja az agyad elfogadni a tényt hogy nem lehet el kell engedned,igy szép lassan leépûlsz.
2013. dec. 17. 21:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem minden szerelem igaz szerelem, hacsak nem színleli valaki. :) Egyébként kihagyhatatlan. Öt éve élem és nem mondanék le róla semmiért.
2013. dec. 17. 21:31
 16/20 Pretty_Fighter ***** válasza:
Csak a szüleimnél léteezik!!:):)
2013. dec. 17. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy nem létezik.
2013. dec. 17. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Az a véleményem róla, hogy inkább éljem meg örökké, és lakjak kartonházban a híd alatt, mint hogy sose tapasztaljam meg, de legyen kacsalábon forgó kastélyom.

Már találkoztam vele- és még mindig benne élek-, és mivel viszonzott, ezért csak azt tudom mondani, hogy több nem is kell, mint hogy a másik megöleljen és adjon egy puszit. Attól már a fellegekben vagyok.

Boldogság, bizalom, a másiknak teljesen át mered engedni magad, önfeledten, az a fajta mély lelki nyugalom, amit én máskor még sosem éreztem, csak mikor a karjaiba zár. Nekem kb ilyen érzéseim vannak. De ezt nehéz szavakba önteni, mindenképpen érezni kell.

2013. dec. 17. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:

biztos létezik.

G,elhagyott a jobb kezed is? az már űber gáz:D

2013. dec. 17. 21:44
 20/20 anonim ***** válasza:
10-es =( nagyon egyet értek, csodálatos dolog olyat szeretni aki viszont szeret, de egy életrevaló szenvedés akinek nem adatik meg hogy azzal lehessen akiért nagyon odáig van már évek óta sőt akár egész életében is.
2013. dec. 18. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!