Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elvonni a figyelmemet a reménytelen szerelemről?

Figyelt kérdés
Halálosan szerelmes vagyok egy lányba, de van barátja, és ezt képtelen vagyok feldolgozni. Nem tudom hogyan közeledjek hozzá, mert tudom, hogy úgy sem lenne eredménye, miattam nem hagyná ott a barátját. Éppen ezért szeretném inkább elfelejteni, de sehogy sem megy. Nyáron még csakcsak elvoltam, de most hogy újra mindennap találkozunk nem tudok mit csinálni. Mindenhogy próbálom elterelni a figyelmem, haverokkal eljárok, hülyülünk, szórakozok, kockulok, motorozok, sportolok, kirándulgatok stb., de sehogy sem tudom kiverni a fejemből. A többiek szerint is elég kemény csávó vagyok (bár nem agresszív), de lelkileg mégis úgy összetört mint valami 3 évest. Néha beülök a sarokba és egyszerűen sírok mint egy kisgyerek. Lelkileg tönkretesz egyszerűen. Régen más lányok után mentem, majdnem minden szebb lány utn, mosts enkire nem tudok ránézni, csak Ő kéne. Tudtok segíteni? F
2013. szept. 11. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg amíg szabad préda lesz, vagy egyszerűen valld be neki, és akkor küzdj érte. (Jobb ötletem nincs)
2013. szept. 11. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Várd meg amíg szabad lesz
2013. szept. 11. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
annyira átérzem,hidd el! és valamilyen szinten tisztellek is azért hogy képes vagy nap mint nap szembenézni evel a "problémával". Tudom milyen érzés,és azt is tudom hogy akárkinek beszélsz erről,nem érzi át..Mivel még nem voltak ilyen helyzetben.Igen,akadnak olyan emberek akik hasonló helyzetben vannak,de azért ezt az érzés kevesen tapasztalják meg.ÉS ÉPP EZÉRT,küzdj érte! ne add fel,s gondolj arra hogy " Akik eggyütt kell legyenek,azok előbb utobb egymásra lelnek" !
2013. szept. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!