Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen helytet. Mit csinálhatnék?
Bocsi, a kulcsszavakat nem figyeltem de így már világos.
Én is hasonló helyzetben vagyok a srác visszament az exéhez aki egész addig hallani sem akart róla mig én fel nem bukkantam. Miután látta, hogy másnak is kell rögtön felértékelődött és visszavette az orrom elől. De én nem bánom, hogy igy történt. Az ilyen ember nincs még túl az exén ez valószinüleg rányomta volna a bélyegét a kapcsolatunkra. Voltaképp megkimélt a csalódástól. Igy is fe llehet fogni és könnyebb is.
A legfontosabb, ne gondold azt, hogy veled akart kicseszni bárki is, mert nem. Tudom, hogy nehéz túllépni és elfogadni de arra gondolj, hogy minden úgy van ahogy ennek lennie kell. Én hiszek egy felsőbb hatalomban, a sorsban ami rendezi a dolgokat. Talán valami sokkal jobb vár rád. Akivel együtt kell lenned azzal együtt leszel.
Az előző kapcsolatomat én cseszem el. Életre szóló boldogság lehetett volna ha észnél vagyok és nem cselekszem meggondolatlanul. Ezzel a tudattal valóban kínkeservesen nehéz továbblépni de erősnek kell lenni és elfogadni, hogy igy alakultak a dolgok.
Itt nem Te hibáztál, ez az Ő döntésük volt ennyiből könnyebb elfogadnod a dolgokat. Egy ideig még nehéz de ismerkedj és majd túl leszel rajta.
De akkor most az exet választotta nem téged? Összejött az exel vagy csak felbukkant s valami megváltozott? Most hogy álltok egymáshoz? Hogy áll az exéhez? Ezekre a kérdésekre szivesen meghallgatnám a választ. Talán egy kicsit átláthatobb lenne a kérdés...
25/L (leszbikus)
úgy fogadd el, hogy valószínűleg nem volt túl az exén, és csak "búfelejtő" lettél volna neki :/
szóval fogd fel, hogy lehetett volna valami, de nem működött volna, mert még az exébe volt szerelmes, még ha magával is próbálta elhitetni az ellenkezőjét, és sokkal rosszabbul jártál volna, ha összejöttök és ez fél év múlva történik meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!