Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy csak akkor feledkezünk meg tényleg egy reménytelen szerelemről, ha beleszeretünk másba?

Figyelt kérdés
Vagy van, amiről még akkor sem?
2013. aug. 4. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Van akiről még akkor sem..
2013. aug. 4. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szereted azt, akit el akarsz felejteni, akkor még akkor sem fogod, mert egy ilyen embert nehéz elfelejteni. Viszont próbálkozni érdemes hátha mégis.:)
2013. aug. 4. 19:27
 3/8 ASOT ***** válasza:

Akkot túl lehetsz rajta. De mivel nincs egy Delete gomb az agyban így senkit sem lehet véglegesen elfelejteni.

Csak túljutsz rajta lezárod azt a korszakot.

2013. aug. 4. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Lezárod magadba éppen hogy már túljutottál volna azon az illetőn és a sors megint összehozz vele és megint úgy érzel mint , mielőtt elnyomtad volna magadba az érzést.Személyes tapasztalat
2013. aug. 4. 20:00
 5/8 anonim válasza:
én már 11 éve szeretek valakit...valakit, aki számomra a MINDENT jelenti...én úgy érzem nem tudok nélküle élni... Próbáltam randizni...de hiába! Hogy is lehetne bele szeretni valaki másba, ha igazán szeretjük azt a reménytelent?!!!! Szerintem, csak kompromisszumok árán lehet valaki mást szeretni...
2013. aug. 4. 20:00
 6/8 ASOT ***** válasza:

Figyelj azért ettől még nehogy attól félj hogy sosem fogsz mást szeretni és mást találni.

Ismerkedni kell anélkül nem megy.és nem tudsz meg semmit sem.,

2013. aug. 4. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam így történt
2013. aug. 4. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 11 évvel ezelőtt volt, azóta nem tudom elfelejteni, pedig férjhez is mentem. De az a fiút sosem fogom elfelejteni. Nem gondolok rá, csak ha nagy ritkán egymásra írunk.
2013. aug. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!