Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, lesz ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, lesz ebből akármikor is kapcsokat?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerjük egymás egy sráccal mind ketten 20 évesek vagyunk. Azóta folyamatosan húzza az agyam,meg próbálkozott h ágyba vigyen. De közben tudom h tetszem neki, mert féltékennyé tesz mindig, meg ő is féltékenykedik. Mindig próbál a közelemben lenni, néha erőt vesz magán, és beszélgetünk. Szokása kötekedni. Ha iszik picit akkor már ölelget , akkor jön ki rajta h velem akar lenni. Mindig elmondja h szimpatikus vagyok meg szép .

Két hete együtt buliztunk, és kicsit berugtunk, szokásosan ölelgetett, puszilgatott , szemezés, beszélgetés. Végűl kézen fogva sétáltunk el hozzájuk, nem érdekelte ki lát minket. Lefeküdtünk, szenvedélyes volt, mint aki szerelmes. Aztán haza kísért, kézen fogva, a házunk előtt megcsókolt, megölelt és kaptam egy homlok puszit.

Másnap beszéltem vele, a történtekről, ő nem akar senkitől semmit, mert nemtud meg maradni senki mellet...

Ugyon ugy viselkedik mint ezelőtt, kötekszik, féltékeny és féltékennyé tesz. Szerintetek ennek lesz valami kimenetele? Mert szeretem őt nagyon és ő is tudja. De akkor miért teszi ezt??

#szerelem #homlokpuszi #féktékeny
2013. dec. 15. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Mondjuk én nem is adnék olyan pasinak esélyt, aki közli velem, hogy megdugna.

2013. dec. 15. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a csávó egy fütyi.
2013. dec. 15. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
juj de gyerekeeeeees
2013. dec. 15. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:
konkrétan nem mondta h megb*szna, ennyire nem paraszt
2013. dec. 15. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne éld bele magad. Pont ugyanebben a szituban vagyok én is, folyton oltogatjuk és sértegetjük egymást a sráccal, de szintén megy a féltékenykedés meg a virágnyelv...meguntam ezt az egészet és rákérdeztem, közölte velem, hogy bejövök neki, de annyira nem, hogy összejöjjünk. Megértettem, mondtam hogy oké, de attól függetlenül mindent folytattunk ott, ahol abbahagytuk...de már tudom, hogy esélytelen a dolog, úgyhogy tovább léptem a saját érdekemben.
2013. dec. 15. 16:54
 6/7 anonim válasza:

uhh hallod..

hát ide nem írom le de ha érdekel írj privit és ott elmondom..

én is ilyen vagyok mint a srác :S

2013. dec. 17. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:
írtam neked, kiváncsi vagyok nagyon mit írsz majd :)
2013. dec. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!