Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit ha azt mondta akármikor ott aludhatok nála? Részletek lent
szóval egyetemisták vagyunk. Sok csajjal jóban vagyok ezzel az illetővel is. Szoktunk beszélgetni és azt mondta, hogy majd megmutatja a lakását, üziben meg még a lakcímét is leírta. ( hugával lakik egy házban amit a szülei vettek nekik a suli miatt )
én rákérdeztem, hogy mikor tart bemutatót, ő mondta, hogy akármikor, csak akkor nem amikor a barátnői ott vannak meg akkor sem amikor a pasia ott van nála.
majd rákérdeztem, hogy egy-egy buli után ha józan vagyok persze ott aludhatok-e nála, hogy ne kelljen várni a buszra a hidegben ő mondta, hogy persze de csak akkor ha a barátja vagy a barátnői nincsenek ott. gondolom a kellemetlenségek elkerülése végett.
Ennyire megbízna bennem avagy mit jelent?
te fiú vagy,
vagy leszbi ,
leírhatnád normálisan is ,hogy mi a szitu
Azt jelenti, hogy túlságosan nyomulsz és nem akar megbántani. Egy rakás feltételt felállított, hogy mikor NEM aludhatsz ott. Légyszi írj már rám, ha adódott egy olyan alkalom mikor sem a pasija sem a barátnői nem vooltak ott és te mehettél!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!