Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy néha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy néha a lány is fusson utánnam? Akármikor összeveszünk, mindig nekem kell keresnem őt, még akkor is ha ő a hibás. Mindig én keresem őt és én kezdeményezem a talit! (8 hónapos kapcsolat)

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó! Végre egy pasi, aki fut a lány után...

Én " futottam " eddig mindig a pasi után, mikor meguntam nem mentem, szakítottam vele ( meg volt az okom rá ), utána már futott ő is. De nekem akkor már nem kellett. :) Ha nem keres, azt jelenti, hogy kényelmes, tudja, hogy Te úgy is keresni fogod. Persze, ha Te vagy a hibás, akkor keresd. De ha ő a hibás akkor jöjjön rá, és ne rohanj akkor utána... Akkor Neki kell!!!

2008. nov. 23. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha Ő a hibás miért futsz utána? Hagyd akkor, mintha nem érdekelne, ha érdekled és akar téged akkor keres, ha nem én a helyedbe szakítanék vele..:S
2008. nov. 23. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
szerintem meg azért nő, hogy fuss utána! kicsit régimódi, de igaz...
2008. nov. 23. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő a ludas, akkor ne menj utána!
2008. nov. 23. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval. Ha ő a hibás, ne Te keresd. ha fontos vagy neki, és látja, hogy nem lépsz, akkor ő biztos fog. Ha meg nem, akkor nem éri meg vesződni vele.
2008. nov. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!