Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak miért "féltek" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért "féltek" az egyenruhás nőktől?

Figyelt kérdés

De most komolyan :)

27N

2013. dec. 12. 13:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta? nem a nőtől hanem az egyenruhától tart az ember, legalábbis személy szerint én igen. ha valakin egyenruha van az nem nő vagy férfi, hanem egyenruhás személy.
2013. dec. 12. 14:22
 22/30 anonim ***** válasza:
Eddig nem írta senki, de szerintem egy egyenruhás nőnek a személyisége is erősebb, határozottabb. A törékeny, védelemre szoruló nő pedig háttérbe szorul. Egy ilyen nő mellett azért férfiasabbnak kell lenni például egy kapcsolatban. Legalábbis én így gondolom. Meg ki tudja milyen ötletei támadnak, ha már van saját igazi szolgálati bilincse :P 27F
2013. dec. 12. 14:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Egy katona pl. valószínűleg keményebb nálam, és ez zavarna.
2013. dec. 30. 18:15
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem félek , csak akaratlanul is az jut eszembe a legtöbbről h leszbikus ,na de hát ez van.
2013. dec. 30. 18:19
 25/30 A kérdező kommentje:

22-es egy korrekt válaszoló :)

Amúgy ez sem igaz minden esetben sőt. Van, aki kifejezetten nőies civilben, de a munkában meg határozott , ha úgy tetszik "férfias" mert azt követeli meg a munka.

24es: Leszbikus? Hát ez érdekes :)

2013. dec. 30. 18:26
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát csak azért , mert olyan férfiasan viselkednek , a férfiak meg a nőket szeretik , szóval érted :D
2013. dec. 30. 22:20
 27/30 anonim válasza:
Én nem félek :) Nekem tetszenek az egyenruhás nők! 35F
2014. ápr. 20. 22:35
 28/30 anonim ***** válasza:

Szerintem, meg attól függ, hogy milyen az a nő, s legelőbb talán az, hogy milyen Ember.:)

De valami csak lappang ebben, mert én is láttam igazán gyönyörű fiatal járőrt, s elsőre, azonnal az ugrott be: hogy lehet "ez" rendőr?

Talán, mert Karinthy is írta: ha bukik matekból, különbözetivel átmegy a katonai suliba... Meg a régi sutykó rendőrök, amikor még írni sem tudtak rendesen? Szóval nem biztos, hogy mindenkiben félelem van, talán inkább valami előítéletféle?

Én (ha szép hosszú fekete hajú, meg kedves, meg stb..) Szóval, szerelmes is tudnék lenni.

És ahogyan egyik kollégám előttem írta: van bilincs is:))))

2014. máj. 7. 15:55
 29/30 anonim válasza:
Osztom az előző hozzászóló véleményét :D
2014. máj. 7. 23:24
 30/30 kizcar ***** válasza:
Szerény véleményem szerint egyes rendőrcicák igazán lebilincselőek tudnak lenni :) De pl múltkor meg láttam egy vámos egyenruhás szoknyás kislányt, aki hát olyan kellemes esztétikus élményt nyújtott.
2015. jún. 14. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!