Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért "féltek" az egyenruhás nőktől?
Figyelt kérdés
De most komolyan :)
27N
2013. dec. 12. 13:12
4/30 anonim válasza:
Nos az egyenruha olyan mintha egy férfi lenne két mellel :)
Másrészt ha az egyenruha ráadásul egy rendőré, az nálam alapból csak rossz lehet.
Ami rendőrrel kezdődik abból jól nem jön az állampolgár, egyáltalán nem bizom meg bennük. :)
5/30 A kérdező kommentje:
Húha....
Esetleg valami pozitívum is akad? :)
2013. dec. 12. 13:17
6/30 anonim válasza:
mikor könyvtárban dolgoztam bejárt egy nagyon szép rendőrlány, titokban szerelmes voltam belé. szőke gyönyörű haja volt, és nagyon szép arca. szkanderban mondjuk lenyomott volna szerintem háromtized másodperc alatt :)
7/30 anonim válasza:
Kellene? Talán ő nem ugyanolyan ember?
26F
8/30 anonim válasza:
3.
Pedig szép csaj.Én egyenruhás vagyok,és imádom ha a csaj is az.Legalább 1 közös téma már van
9/30 A kérdező kommentje:
8-asnak adok egy cuppanóst a válaszért :)
2013. dec. 12. 13:27
10/30 menta34 válasza:
Kérdező én pl. nem félek tőlük. Kifejezetten izgató tud lenni, pl. a linket katona nő is formás darab:) Egyetlen kivétel ha traffipax mögött ülnek, de a gyorshajtáson kívül más rejtegetni valóm nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!