Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Miért nem szeretitek az okos nőket? Miért a főzés, mosás takarítás egy nő dolga?
te kis kedves, drága, "okos" hölgy
olyan dolgokat látsz bele a kommentekbe amikhez még csak köze sem volt....
szépen és ügyesen skatulyázol embereket hím-sovinisztának, ebből is látszik hogy te a nők egy különösen okos részéhez tartozol
ha már skatulyázás....észre kéne venned hogy magaddal is ezt csinálod, ennyinek nézed magad egy nőnek akinek az lenne a dolga hogy főzzön, takarítson stb. pedig senki sem kérte/várta el tőled, egy ember vagy azt csinálsz amit akarsz, a te életed.
És azt egyébként is ki mondat hogy a férfiak nem szeretik az okos nőket??
Talán csak téged nem szeretnek, talán nem is vagy okos, vagy másképpen vagy az, esetleg az a néhány férfi akivel találkoztál nem volt a világ összes férfija,
általánosítás, és beszűkült gondolkodás
Mégis miben vagy te okos ha egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz levezetni a fejedben??
Gondolkodni kéne és cselekedni nem másra mutogatni, hibáztatni, mert ha téged valamiért nem fogadnak el,-legyél akármilyen nemű is- az csak rajtad múlik.
17/F
én is az eszemből élek dipivel, de az ilyen nőtől kiráz a hideg!
senki sem kényszerít a háztartásbeliségre. ma ez szinte nem is létezik. buta provokátor vagy.
6-os megint:
"hisz már megszoktam, hogy itt csak szánalmas, az élet valamilyen (ha nem mindegyik) területén kudarcot valló "férfiak vannak".
Nem bántani akarlak, de szerintem meggondolatlanság idegen emberekről destruktív véleményt mondani. Ha ezt te komolyan gondolod, hogy az itt kommentelő összes férfi sikertelen, akkor nagy baj van. Ha meg csak bele akartál taposni az önérzetünkbe, akkor nem jó helyen keresgélsz. Másrészről, ha ilyen sértéseket írsz, és mi negatívan reagálunk, elérted, hogy aztán ránk mondhasd, hogy gyökerek vagyunk.
Fiatal lányként sokatoknak fel van vágva a nyelve. Mire fel? Apuci, anyuci eltart titeket, alátok raknak mindent és semmit sem tudtok értékelni. Én magam két szakdoga megírása után (nem büfészak), közfoglalkoztatásban dolgozom és nem hiszem, hogy azért, mert ne lennék értelmes amúgy. 118-as IQ-val erős átlagos vagyok már ami a racionalitást illeti. Az érzelmi oldal más kérdés. Abban magasabb szinten állok sokkal. Az amúgy os fejleszthető akármeddig, de az IQ csak egy szintig a kutatások során.
És nálad kérdező nem vall magas érzelmi intelligenciára az, hogy messzemenő következtetéseket vonsz le pár komment alapján. De valahol igazad is van, sok a gyökér itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!