Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak/fiúk! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/fiúk! Miért nem szeretitek az okos nőket? Miért a főzés, mosás takarítás egy nő dolga?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje figyelem már, hogy akárkivel elegyedek szóba/ismerkedek, egy férfi sem kérdez a terveimről. Soha nem érdekel semmit, hogy egy nőnek mi a végzettsége, mit dolgozik, vagy mi az életcélja. Lehet, hogy csak engem, de rosszul érint. Hogy miért? Ma arra adtam a fejemet, hogy palacsintát sütök, de nem sikerült.. abban, ami számomra fontos, maximalista vagyok és bár nekem nem fontos a főzés, de a sikerélmény hiánya, vagyis hogy nem sikerült a palacsinta (amit egyébként nem értek) borzalmas volt. Arra jöttem rá, hogy soha, de soha nem akarok háztartásbeli lenni!!! Ez már korábban is megfogalmazódott bennem, de most még inkább megerősödött a tudat, hogy nem akarok otthon ülve krumplit pucolni, kötögetni meg mosogatni. Kérdem én, miért akkora negatívum az, ha valaki az eszéből szeretne megélni? Persze, nem azt mondom, hogy nem tartom rendben a környezetem és a későbbiekben ha feleség leszek, akkor nem csinálok majd semmit. De arra nem vagyok kíváncsi, hogy a dolgom a főzés, mosás, takarítás kombó legyen, karöltve "az asszony fogja be a száját" elvvel.

2013. dec. 11. 19:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

A palacsinta egy elég nehéz étel. Ott ha nem elég könnyű a tészta és vagy túl sütöd vagy keveset sütöd akkor is el lehet rontani.

Egy időben mindig leragadt nekem is mire rájöttem a nyitjára. Addig mindig a mamám készítette a tésztát és ezzel nem volt nehéz dolgom.

Szerintem ne bukj ki ilyen hülyeségen ilyen könnyen.

Tőlem pedig meg szokták ezt kérdezi a férfiak és pont ez tetszik nekik bennem.

2013. dec. 11. 19:24
 12/30 anonim ***** válasza:
14%

Az "okos" és a "nő" szót egy mondatban használni....

Kérdem én

Vajon mit szólna ahhoz a nőm ha nem akarnék dolgozni csak otthon kaját csinálni és takarítani?? és neki kéne dolgozni és én is az ő pénzéből élnék....

hát nem lenne sokáig csajom/feleségem....

2013. dec. 11. 19:25
 13/30 anonim ***** válasza:
95%

"Hosszú ideje figyelem már, hogy akárkivel elegyedek szóba/ismerkedek, egy férfi sem kérdez a terveimről."

És mi tehetünk arról, hogy rossz férfiakkal ismerkedsz?

2013. dec. 11. 19:31
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Én csak a magukat okosnak tartó nőket nem szeretem. De ebből a fajtából a férfiakat is utálom.
2013. dec. 11. 19:31
 15/30 anonim ***** válasza:
32%
a pasik a kényelmet szeretik otthon, ha kiszolgálják őket, de kell a nő pénze is, tehát azt is elvárják, hogy dolgozzon is a nő
2013. dec. 11. 19:45
 16/30 Tarnolf ***** válasza:
0%
Szóval csalódtál, én épphogy azt szeretem, ha szükség van rám. Persze nem papucs szinten odáig sose süllyednék, de nem szeretem, ha "eltartanak".
2013. dec. 11. 19:46
 17/30 A kérdező kommentje:

Kedves hímsoviniszta ide kommentelő "férfiak" (óriási idézőjellel) -természetesen nem mindenkire vonatkozik ezt most leszögezem az elején, mielőtt még ezért IS támadnátok-

Savanyú a szőlő ugye? Bár tudnám, miért tettem itt fel ezt a kérdést, hisz már megszoktam, hogy itt csak szánalmas, az élet valamilyen (ha nem mindegyik) területén kudarcot valló "férfiak vannak".

Először is, ki mondta, hogy karrierista vagyok? Odaírtam, hogy, majd ha feleség leszek, akkor kénytelen leszek ilyen feladatokat is ellátni, de nem csak ezt fogom csinálni, mert érvényesülni akarok másban is. JA hogy nektek ez fáj, mert nehogymár-a nő-is-csináljon-valami-értelmes-dolgot... arra valszeg csak a pasik képesek, ugye?

7. ennek köze nincs a férfigyűlölethez, ugyanis nagyon sok intelligens férfi létezik, na de nem azok, akik lehurrogtak itt most és szó sincs arról, hogy "nem tudtam feldolgozni egy apró kudarcot"... ha én ilyen dolgokat kudarcnak fognék fel, azt hiszem ott nagy problémák lennének

másrészről, nem kell ezzel a "ki felsőbbrendű, ki diplomás" dumával jönni annak, akit rosszul érint, hogy semmire nem vitte az életben.

9. aha, szóval az már felvágás, ha valaki jól érzi magát azért, mert az eszéből él meg.Örülök, hogy manapság már egy nő nem érezheti magát jól a bőrében, anélkül, hogy ne sütnék rá, hogy nagyképűnek tekintenék. :) Amúgy meg húzd le a magad a wc-n a primitív hozzászólásaiddal együtt.

2013. dec. 11. 19:47
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja igen, annak aki képes volt értelmesen válaszolni, köszönöm :)
2013. dec. 11. 19:47
 19/30 A kérdező kommentje:
egyik mondatnál azt akartam írni, hogy: anélkül, hogy nem sütnék rá, hogy nagyképű
2013. dec. 11. 19:49
 20/30 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt nem az a probléma , hogy te most az eszedből akarsz megélni és okos vagy, hanem ahogy előadod azt.

A szöveg alapján elég unszimpatikusnak tűnsz ,de gondolom ha ismernélek nem ez lenne a véleményem. Kicsit offenzívan fogalmazol és megsértetted itt egyesek hiúságát.

Mellesleg az előző barátnőm ritka okos volt , amellett hogy volt pár nagyon durva hülyesége .

A 2. dolog meg okosság és okosság is közt van különbség . Lehet az ember bármilyen okos egy szakból , ha mellé életképtelen. Ugyanúgy lehet mellé egy ritka szar alak vagy jellemben keményen defektes (ami taszítja az embereket), hiába van doktorija.

2013. dec. 11. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!