Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön semmi össze?
Figyelt kérdés
Egy csajt sem vagyok képes felszedni, pedig adok magamra,kondizok,és állítólag jóképű is vagyok.
Egy példa: Múltkor megismerkedtem egy csajjal suliban aki már korábban szemezett velem és mosolygott rám.Beszélgettünk elég sokat jól elvoltunk, látszott rajta hogy bejövök neki.
Aztán amikor megkérdeztem hogy eljönne-e valahova akkor mondta hogy van pasija, de ha nem lenne akkor engedé hogy összejöjjek vele.
Kezd elegem lenni ebből. 17/F
2013. dec. 8. 11:22
1/6 anonim válasza:
azt ne nevezném semmi nem jött össze dolognak hogy 1 csajjal akifoglalt volt nem jött össze a dolog mert ezeléggé valószinü volt lássuk be ..
2/6 Generalis válasza:
Megvárod mire a csaj szabad lessz és lecsapsz rá !
3/6 anonim válasza:
Türelem! Kitartás! Még nem vagy nyugdíjas.
4/6 anonim válasza:
Miért nem jön semmi össze? 26/f :(
5/6 anonim válasza:
Kitartás, majd csak lesz valami :) Van még időd...
6/6 A kérdező kommentje:
Elég félreérthető volt a csaj, úgyhogy megpróbáltam.Bár ne tettem volna.
De más lányoktól is megkapom hogy "bocsi nem akarok kapcsolatot".
2013. dec. 8. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!