Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vonzódik hozzám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patrik815 kérdése:

Miért nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Idestova 4-5 hónapja tartom a kapcsolatot egy lánnyal. 14 éves 172 cm magas 58 kg-os srác vagyok. Inteligens vagyok és a koromhoz képest érett felfogású, nem hiszem, hogy kifejezetten ronda lennék, mert jelenlegi tudomásom szerint 8 lánynak tetszek. A csaj nagyjából hasonló temperamentumú. Én sokszor tisztelettel vagyok iránta és tudnám is szeretni.

De ennek ellenére ő egy éretlen hülyegyerekkel jár, aki nagyjából fizikai és mentális felépítésre egy 10 évesén van. Mellesleg még SOHA sem látták a másikat, mivel nagyjából fél országnyi távolság van köztük.

Nem kifejezetten érzem, hogy kellenék neki.

De mért nem?

2013. dec. 4. 23:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát, nem igazán.

De örülök, hogy legalább probálkozik a piszkálódás helyett

2013. dec. 4. 23:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Nah, végre valaki aki megpróbál segítendi, de ha egymód van rá akkkr ne az iskolázottságon lovagoljunk már....

Különben sem felvágni vagy májerkedni akarok vala, mert az általánost szinte akárki elvégzi, ezzel csak tudatni akarom, hogy nem vagyok idióta vagy valami társadalom szélére csúszott aljadék drogos vagy ilyesmi.

2013. dec. 4. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem "az iskolázottságon lovagolunk", de az egész postodból sugárzik ez az ön-elégedettség, durvábban mondva nagyképűség. Két dolgot érts meg. Egy. Nem rossz szándékból mondom amit mondok, Te kérdezted hogy "miért?" én ezt próbálom kitalálni. Kettő. Nagyképűség alatt most nem azt értem, hogy valótlant állítasz, ezt nem tudom megítélni. Felteszem, hogy igazad van. Hogy tényleg jó tanuló vagy ÉS intelligens (aminek nem sok köze van egymáshoz, én (15ös szórású skálán) 140es IQ-val vagyok olyan 4.3, bőven vannak nálam jobbak. Persze az ő IQjukat nem tudom, valószínűségszámításból lehet tudni: átlagosan 50 emberből 1 éri el a 140et, szóval nem valószínű hogy a másik 6-8 osztálytársam mind az lenne), hogy tényleg jól nézel ki, hogy tényleg érett felfogású vagy, hogy "sokszor tisztelettel vagy iránta"... Nagyképűség alatt azt értem, hogy mindezeket biztosra veszed, büszke vagy rájuk, és alapnak veszed, hogy ezt mindenki értékelje. Minimum ezt például én elég ellenszenvesnek látnám. Lehet, hogy a lány is hasonlóan gondolja.

Ez a második bekezdés meg nagyon hibádzik: egyrészt kijön amit eddig mondtam ("hozzád képest a másik egy idióta balfsz"), másrészt a sztori nem áll össze: Ha "SOHA" nem látták egymást, akkor hogy járnak? Ha erre az a válaszod, hogy a lány annak hívja, akkor pedig az nem igaz, hogy "A csaj nagyjából hasonló temperamentumú", hiszen ez a "hasonló temperamentum" (ami egyébként nem igazán jó szó, mert az csak természetet-viselkedésmódot jelent) magában foglalja, hogy "Inteligens vagyok és a koromhoz képest érett felfogású". Egy érett felfogású nem mond olyat h jár valakivel akit még sosem látott.

Szóval érted, az az érzésem, hogy egyszerűen nem mondasz igazat. Mármint ez nem érzés, szimplán paradoxonos a leírásod. Miért? Mert ferdíted a dolgokat, úgy hogy magadat jó színben tüntesd fel. Valószínűleg nem tudatosan. Gondolkozz el ezeken, és mindig arra koncentrálj, hogy mit tudnál javítani a személyiségeden, ne arra, hogy miben vagy jó. Ha szerényebb lennél, akkor nem is tetted volna fel ezt a kérdést.

És mégegyszer, kicsit csúnyán hangzik néha, kicsit nehezen érthető néha, én segíteni próbáltam. :)

2013. dec. 5. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!