Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vonzódik hozzám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patrik815 kérdése:

Miért nem vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Idestova 4-5 hónapja tartom a kapcsolatot egy lánnyal. 14 éves 172 cm magas 58 kg-os srác vagyok. Inteligens vagyok és a koromhoz képest érett felfogású, nem hiszem, hogy kifejezetten ronda lennék, mert jelenlegi tudomásom szerint 8 lánynak tetszek. A csaj nagyjából hasonló temperamentumú. Én sokszor tisztelettel vagyok iránta és tudnám is szeretni.

De ennek ellenére ő egy éretlen hülyegyerekkel jár, aki nagyjából fizikai és mentális felépítésre egy 10 évesén van. Mellesleg még SOHA sem látták a másikat, mivel nagyjából fél országnyi távolság van köztük.

Nem kifejezetten érzem, hogy kellenék neki.

De mért nem?

2013. dec. 4. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"Inteligens vagyok"

ááh, pedig majdnem elhittük

2013. dec. 4. 23:17
 2/13 A kérdező kommentje:
sejtettem, hogy hasonló válaszok jönnek, de szerintem ha 4,7-es átlagom van 8.-ban. Nem lehetek annyira hülye
2013. dec. 4. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:

Hogy járnak, ha még soha nem látták egymást és fél országnyi táv van köztük?

Csatlakozom az elsőhöz. :D

2013. dec. 4. 23:22
 4/13 A kérdező kommentje:
különben meg ne kötekedjen, hanem próbáljon normális segítséget adni
 5/13 anonim ***** válasza:
Általános iskolai anyag tyúkfing ahhoz képest, ami aztán jön.
 6/13 A kérdező kommentje:
Hé' ezt nem én találtam ki, ennyi eszük van....
2013. dec. 4. 23:23
 7/13 A kérdező kommentje:
mert aki a "tyúkfing" szót használja, az nyilván egyetemi diplomás.....
2013. dec. 4. 23:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Előfordul olyan, amikor két fél közül csak az egyik érez vonzódást. Próbálj meg udvarolni neki, jelezni, aztán meglátod hogy vélekedik. Ha meg nem, akkor adj esélyt a 8 lány valamelyikének, valszeg' van köztük olyan, aki úgy van most, mint te, vonzódnak hozzád, lehet van normális köztük, de te oda se hederítesz.
2013. dec. 4. 23:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja, az 5-ös és a 8-as válaszadó vagyok. Segítettem örülsz?
2013. dec. 4. 23:27
 10/13 Joco901019 ***** válasza:
Attól hogy az átlagod annyi az még nem jelenti azt hogy annyira intelligens lennél inkább lehet csak szorgalmas. Majd szakközépbe vagy szakiskolába meglátod hogy amit 8 év alatt tanultál az csak alap. A java csak azután jön. 14 évesen komoly kapcsolatot akarsz? Szerintem ráérsz később is. Ha a kis csaj meg ennyire buta hogy távkapcsolatba van akkor úgy járt ennyi ráadásul szerintem csak kamuzik a csaj.
2013. dec. 4. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!