Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg! Megcsaltam a baratnom a hetvegen?
Egy barban dolgozom, ahol pentek ejjel megismertem egy helyes, jo kinezetu csajt. Leitta magat, haza kisertem es lefekudtunk. Kiszakadt az ovszer sajnos.
Szeretem a baratnom, 7 honapja vagyunk egyutt. nem tudom mit tegyek, a csaj masnap megkeresett es mondta beszelni akar velem. Nem tudom mit tegyek.
21 f
Iesmi mindenkivel megtörténik, mert emberek vagyunk. Itt az a baj, hogy lassú a reakcióidőd. Már akkor el kellet volna menni az első gyógyszertárba esemény utániért, amikor tudtad, hogy kiszakadt, nem hogy még a csaj kellett felkeressen.
Amugy a dolog megcsalásnak számít. És nyugi nem szeretet amit érzel, csak nagy kötődés, mert szimpi a csaj vagy valami iesmi.
1. egy profi vendeglatos NEM maszik ra a vendegere.
2. egy igazi ferfi nem fekszik le valakivel elso nap, foleg nem, ha baratnoje van.
3. egy igazi ferfi ellenszenvesnek tartja, ha egy csaj elso nap kaphato.
4. ha a csaj eleg reszeg volt, meg fel is jelenthet teged, mert nem volt dontokepes allpotban, amit te kihasznaltal.
huzd le magad a wc-n, ezt teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!