Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitseg! Megcsaltam a baratno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! Megcsaltam a baratnom a hetvegen?

Figyelt kérdés

Egy barban dolgozom, ahol pentek ejjel megismertem egy helyes, jo kinezetu csajt. Leitta magat, haza kisertem es lefekudtunk. Kiszakadt az ovszer sajnos.

Szeretem a baratnom, 7 honapja vagyunk egyutt. nem tudom mit tegyek, a csaj masnap megkeresett es mondta beszelni akar velem. Nem tudom mit tegyek.

21 f

2013. dec. 4. 20:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Bazeg' :D Én ha párommal szeretkezek, nagyon nagyon ritkán megyek el benn. Ezenkívül MINDIG felfújom és bekötöm a gumit, így ő is látja és megnyuxik, hogy minden katona ott lötyög ;) Végül sex után zuhany és alapos kézmosás!

Lehet undorítózni és egyéb faxságok, de így mind a ketten nyugodtak vagyunk. (6,5 éve) És még 5-8 évig nem akarunk babát.

2013. dec. 4. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd jobbat érdemel. Meg fogja tudni úgy is, akkor már tőled tudja meg. És persze gratulálok apuka ;-)
2013. dec. 4. 21:07
 13/24 A kérdező kommentje:
A csaj azt mondta surgosen beszelnie kell velem, reszkettek a kezei, ideges volt. Mondta, hogy ha terhes is lenne nem tartja meg de azota se kerestem meg habar beigertem.
2013. dec. 4. 21:10
 14/24 tetro ***** válasza:
100%

21.10

jajjj.

ha már p@cs voltál, legalább legyen annyi benned, hogy nem bujkálsz... ez így gáz.

2013. dec. 4. 21:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Másnap miért nem intéztétek az esemény utánit?!?!
2013. dec. 4. 21:26
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Vett be 72 órásat?

Fel nem tudom fogni, hogy sikerül valakit megdugni úgy, hogy hazakíséred? Ez kb. elárulja mennyi tartás van benned, meg hogy mennyire becsülöd a barátnődet, ha képes voltál így megalázni a háta mögött. Mondd el neki, szakítsatok és tanulj az esetből, hátha kinőhet még a gerinced!

2013. dec. 4. 22:07
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

egy ócska S T R I C I vagy -.-"

legyen tököd dumálni vele bmeg

2013. dec. 4. 22:28
 18/24 anonim válasza:
73%
Gratulálok,nagyon szeretheted a barátnőd.....Őszinte legyél vele annyit mondok csak...
2013. dec. 4. 22:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Elegge gerinctelen emberkenek tunsz. Az meg csak hagyjan, hogy felre k.rsz, de meg a masik lanyt sem vagy kepes megkeresni, aki meg aggodik, es beszelni akar veled. Nem semmi, mennyire gyava alak vagy! Sok szerencset az elethez! :D
2013. dec. 5. 16:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Bejött az élet vazzeg' Hopp egy barátnő, hopp egy gyerek!

Neked is féreg volt a jeled az oviban :D

2013. dec. 5. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!