Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg! Megcsaltam a baratnom a hetvegen?
Egy barban dolgozom, ahol pentek ejjel megismertem egy helyes, jo kinezetu csajt. Leitta magat, haza kisertem es lefekudtunk. Kiszakadt az ovszer sajnos.
Szeretem a baratnom, 7 honapja vagyunk egyutt. nem tudom mit tegyek, a csaj masnap megkeresett es mondta beszelni akar velem. Nem tudom mit tegyek.
21 f
Bazeg' :D Én ha párommal szeretkezek, nagyon nagyon ritkán megyek el benn. Ezenkívül MINDIG felfújom és bekötöm a gumit, így ő is látja és megnyuxik, hogy minden katona ott lötyög ;) Végül sex után zuhany és alapos kézmosás!
Lehet undorítózni és egyéb faxságok, de így mind a ketten nyugodtak vagyunk. (6,5 éve) És még 5-8 évig nem akarunk babát.
21.10
jajjj.
ha már p@cs voltál, legalább legyen annyi benned, hogy nem bujkálsz... ez így gáz.
Vett be 72 órásat?
Fel nem tudom fogni, hogy sikerül valakit megdugni úgy, hogy hazakíséred? Ez kb. elárulja mennyi tartás van benned, meg hogy mennyire becsülöd a barátnődet, ha képes voltál így megalázni a háta mögött. Mondd el neki, szakítsatok és tanulj az esetből, hátha kinőhet még a gerinced!
egy ócska S T R I C I vagy -.-"
legyen tököd dumálni vele bmeg
Bejött az élet vazzeg' Hopp egy barátnő, hopp egy gyerek!
Neked is féreg volt a jeled az oviban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!