Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnom nemakar velem osszekoltozni, mert h vallásos és ezt nemengedheti meg magának. Elottem régebben igaz, de egy házas pasival volt joba egy évig, persze titokban. Mit csinálnátok?
A "jóban volt" mit jelent? Szexuális kapcsolatot?
Én amúgy dobbantanék egy ilyen kapcsolatból (vagyis nem alakulna ki kapcsolat), mert az együttélést és szexuális életet fontosnak tartom házasság előtt, nem akarnék zsákbamacskát játszani.
Az ilyesmi csak két egyformán vallásos ember között működik, ha működik egyáltalán.
Szerintem még várjatok, pár hónap után nem biztos, hogy össze kell költözni. Úgy is sok időt tölthettek együtt, ha konkrétan nem nálad lakik. Persze ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok. Meg nem tudom, hogy ez pontosan, mit is jelent. Pl. azért nálad aludhat? Vagy azt sem lehet?
Nem lehet, hogy a barátnőd azért ragaszkodik annyira ezekhez a szabályokhoz nálad (ugye írtad, hogy előtte nem mindig volt ilyen szabálykövető) mert így akarja elérni, hogy hamar megkérd a kezét?
4-es vagyok:
még annyi, hogy én ezt nőként mondom, szóval még férfiúi elfogultság sincs bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!