Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitseg! Megcsaltam a baratno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! Megcsaltam a baratnom a hetvegen?

Figyelt kérdés

Egy barban dolgozom, ahol pentek ejjel megismertem egy helyes, jo kinezetu csajt. Leitta magat, haza kisertem es lefekudtunk. Kiszakadt az ovszer sajnos.

Szeretem a baratnom, 7 honapja vagyunk egyutt. nem tudom mit tegyek, a csaj masnap megkeresett es mondta beszelni akar velem. Nem tudom mit tegyek.

21 f

2013. dec. 4. 20:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A rossmanban akciós a pelenka..Vásárolj egy raklappal ameddig tart a kedvezmény.
2013. dec. 4. 20:35
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
A karma:D Ha rám hallgatsz előbb teregeted ki a szennyest mielőtt a csaj dumál a barátnőddel :/
2013. dec. 4. 20:36
 3/24 A kérdező kommentje:
Epp ettol tartok, hogy a csaj megkeresi majd a baratnom, ha en nem allok szoba vele, en meg feltem a kapcsolatom...
2013. dec. 4. 20:38
 4/24 tetro ***** válasza:
100%
Igen, megcsaltad.
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Bnőd reakciója erre a történetre?Vagy az akar lenni a kérdés, hogy elmondd-e? Hát szerintem mondjad el, mert nem szép dolgot tettél, megérdemli, hogy tudja, mert akkor be lesz csapva, és úgy marad veled. Ja és szégyelld el magad!:D:S:D
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

hát... keverj az italába fogamzásgátlót.

amúgy miért feküdtél le vele, ha annyira szereted a barátnődet? nem számon kérni akarom, csak ez így eléggé... sántít. valami biztos tetszett a másik csajban is, különben hagytad volna békén.

még úgy is dönthetsz, hogy bevallod a barátnődnek.

2013. dec. 4. 20:41
 7/24 A kérdező kommentje:

Igy van, a csaj nagyon tetszik, helyes es jo kinezetu nem ribi vagy valami. De en a baratnom szeretem akkor is. Megis egesz este elejetol flortoltem vele. Mikor egyedul maradt haza kisertem es a dolog kozben kiszakadt az ovszer. Valamert a csaj kivolt akadva es kert keressem meg.

a baratnomnek nem akarom elmondani de felek ha nem beszelek a csajjal majd beszel o a baratnommel.

2013. dec. 4. 20:45
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem szereted a barátnőd. Ha szeretted volna nem csaltad volna meg, ennyi az egész.
2013. dec. 4. 20:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván menj el a csajhoz, és beszéljétek meg a dolgut. Után meg válassz!
2013. dec. 4. 20:53
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

1) mond el az barátnődnek

2) csináltass tesztet a spinével

3) remélem tanultál az esetből

IJB

2013. dec. 4. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!