Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs velem már, de én még mindig nagyon szerelmes vagyok! Akármit csinálok, csak ő jár a fejemben. Mit tudnék tenni?
Tudom, hogy rengeteg a hasonló gond, de konkrét ilyen dologról még nem találtam választ.
Lassan 2 hete, hogy kilépett a Kedvesem a majdnem 2 éves kapcsolatunkból. Nem tudom elfogadni, hogy vége van. Úgy érzem, hogy elveszítettem a másik felem. Mintha kitéptek volna egy darabot belőlem. Most csak arról szólnak a mindennapjaim, hogy felkelek, és csak megpróbálok életben maradni. Nem eszem, nem iszom... Éhes sem vagyok. Lefekvéskor meg csak lesem a plafont, és gondolkozok a múltunkon... Sokszor meg megy az elemzés (pl.: amikor ezt a műsort láttam utoljára, akkor még ő velem volt, amikor utoljára takarítottam, akkor még velem volt... stb.) Fiú létemre alkalmakkor sírok miatta. Pedig én soha nem voltam ilyen!
És A Lány... igen, Ő számomra a legszebb, és legaranyosabb ember, akivel valaha is találkoztam. A mosolya pedig gyönyörű! Ha reggel felkelt mellettem, és rám mosolygott, úgy éreztem, hogy mindenre képes vagyok. Tele voltam energiával. Nagyon hiányoznak ezek tőle... Hiányzik, hogy itt legyen velem, beszélgessünk, nevessünk, hülyéskedjünk, lassúzzunk a sötétben, vagy csak szimplán rám nézzen, mellettem feküdjön.
Sosem szerettem az ilyen szerelmes zenéket - főleg a régebbieket -, de most, minden dallam, szó, mondat megérint.
Ő már mással van, másnak/mással mosolyog. Pár nap mosolyszünet után elhagyott egy jóképűbb, izmosabb fiúért. Legbelül megértem a döntését, mert én sosem voltam az a sármos, jóvágású, helyes gyerek. Nekem csak a beszélőke volt meg, meg a viccelődés.
Valahol mélyen én örülök, hogy ő legalább ő boldog. Barátaim nincsenek, nincs kihez fordulnom. Nincs senkim. Családból nem nagyon tudnak mit mondani, mert nekik is megvan a maguk baja... meg amúgy sem ők kell ezt megoldják. Sokan azt mondták, hogy hagyjam, úgyis lesz sokkal jobb... de én nem így érzem. Szerintem nála jobbat sosem fogok kapni, de még csak ugyanolyat sem. Az idő is ellenem játszik, mert ahogy telik az idő, nekem egyre jobban hiányzik! :(
Mit tegyek? Hogy felejtsem el?
Sajnálom, ha ilyen "nyálasnak" gondoljátok, de én most csak az érzéseim írtam le.
Sok választ várok, mert szeretném, ha minél több oldalról lennének a dolgok megközelítve. Történeteknek is nagyon örülnék, főleg, ha azt is leírjátok, hogy Ti hogy vészeltétek túl, vagy mit csináltatok (esetleg mit nem).
Megkérnélek titeket arra, hogy ha lehet, akkor írjátok oda a nemeteket és a korotokat!!!
22/F
A válaszokat nem olvastam el, feltételezem írták is már ezt, amit én, de azért leírom.
Én is nagyon nehezen dolgoztam fel egy srác elvesztését a életemből (nem ugyanez a szitu, mint nálatok, de a hiánya kegyetlenül fájt és teljesen kikészültem,... főleg, hogy azóta is látom sokszor és nem lehet az enyém...)
Minden nap sírtam, nem bírtam egyszerűen egy percre se elfelejteni, nagyon sokszor eljártam bulizni meg iszogatni, az egy darabig jó is volt, de este végére mindig teljesen kibuktam és ott is végigsírtam az egészet. A srácot is sokszor kerestem még, és párszor még ezek után le is feküdtünk, ami még külön nagyon nehezített az egészen.
Elkezdtem sportolni, napi szinten, foglalkozni a hobbijaimmal, rengeteg társasági eseményre mentem, mindenhova ami csak adódott, teljesen függetlenül attól, hogy volt-e kedvem hozzá (legtöbbször inkább otthon bőgtem volna egyedül..), és nagyon sok embert megismertem, nagyon sok társaságot, rengeteget beszélgettem, új nézőpontokat ismerhettem meg, általában mindenkivel átbeszéltem ezt a dolgot is... és aztán azon kaptam magam egy idő után, hogy bár még mindig vonz, és fáj, ha látom, már nem ő minden gondolatom, már nem sírok egyáltalán miatta, és nincs hatása a mindennapjaimra.
Úgyhogy neked is ezt tudnám javasolni, beszéld ki magadból ahányszor csak kell, éld meg a fájdalmat is, ne fojtsd el, mert úgyse lehet...és csinálj mindenféle programot, amit csak lehet, keresd folyton a lehetőségeket és élj velük. Tényleg még az se számít, hogy semmi kedved hozzá, mert bárhol is vagy, közben már úgyis jó lesz (ha netán mégse, akkor hazamész).
22L
Bezzeg én ilyen fiúkkal akik ENNYIRE szeretik a párjukat, nem találkoztam még:(
normális lehetsz nagyon.
Sajnálom! Pár hónapja mentem én is ezen keresztül, nos, azt tudom mondani, hogy az IDŐ segíteni fog majd neked...
Nekem se volt úgy baráti köröm akikkel feledtetni tudtam volna őt , nagyon rossz volt ráadásul a hobbimba se tudtam burkolózni mivel érettségire kellett tanulnom és ha ez nem elég, kórházba kerültem, megműtöttek és nagyon beteg voltam, és pont a leggyengébb időszakomban csak még rosszabbra fordultak a dolgok.
Azt hittem megőrülök. Depressziós lettem és pánikbeteg is.
Nos, azóta el telt fél év, és össze szedtem magam, alakulok, még bennem van és még fáj, néha még megsiratom,de már nincs bennem az a mindennapos sírógörcs és tépelődés, és beszélgetek új emberekkel.
Remélem hamarosan enyhülni fog még és be toppan valaki új... Nem tudsz viselni,tűrni kell a fájdalmat. Én például alkotásban adom ki az érzéseim illetve sportban, te is keress valamit és ami ilyenkor a legfontosabb s egyben legnehezebb: légy türelmes.
Minden jót:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!