Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt lehet elfelejteni egy szeretőt, akibe tényleg szerelmes vagyok?
szia. TÉnyleg nagyon jó volt. Éreztem rajta hogy ő is szeret, éreztem hogy kellek neki. Olyan érzéseket hozott elő belőlem, amit a férjem (de amikor még "csak" a barátom volt akkor se) sose... mint a szerelem, mint a szex terén. Hetente 2-3 szor találkoztunk, de szinte minden nap beszéltünk, chateltünk, sms-eztünk. Szex ritkán - kb 3-4 havonta volt csak, szóval gyanítom nem "csak" azért kellettem neki.
Tudom hogy sok negatív kritikát fogok itt kapni, de muszáj valahol kiöntenem a lelkem. Mert ugye otthon "erősnek" kell lennem :-) :-)
28/n
:-)
jelenleg csak bőgni tudok ha rá gondolok... :-(
Sok erőt és kitartást kívánok!
Nekem hónapok óta nem sikerül kiheverni egy hasonló dolgot, úgyhogy megértem,mit élsz most át.De az IDŐ egyszer majd biztos megoldja :)
nem vagyok mostanában az idővel jóba, mert nem akarja hogy kiverjem a fejemből :-(
Ma hívtam kétszer, de nem vette fel :-(
Tudom, nem kéne, majd ő keres, de nem tudom megállni.
Történt valami azóta?
Az előző voltam..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!