Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha az exem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az exem még szerelmes belém és nem tud elfelejteni?

Figyelt kérdés

Szakítottam mert én már nem érzek semmit, megszokás volt már nagyon. De ő még szeret és nagyon zavar, hogy állandóan azzal jön, hogy én járok a fejébe meg hogy mennyire hiányzok neki. Megbeszéltük, hogy nem rögtön válunk el hanem szép fokozatosan. Szóval néha beszélgetünk facebookon és ír sms-t. Meg párszor én is felhívom (egy nap 1x).

Nagyon zavar, hogy ezzel jön, hogy ő vissza akar szerezni és , hogy ő még szeret.

Szerintetek mit tegyek?

2013. okt. 24. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:

"Meg párszor én is felhívom (egy nap 1x)."

Ha ez tényleg így van, akkor ebből újból kapcsolat lesz:)

2013. okt. 24. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Első, tudod ez általában úgy van, mint a lányok aki elveszi a szüzességét ahhoz vonzódnak jobban:)
2013. okt. 24. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem ő volt az első és azért hívom fel mert sajnálom, hogy miattam van rosszul. Csak megkérdezem, hogy hogy van. Biztatom , hogy vannak szép lányok, de nem tetszik neki. Egyre kevesebbet beszélünk amúgy.
2013. okt. 24. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ott rontottad el, hogy nem zártad le. miért várod el tőle, hogy tovább lépjen, ha egyszer még nem zártátok le? vagy szakítotok és éli mindenki tovább a maga életét, vagy tartjátok a kapcsolatot, de a kettő együtt nem megy. nem szereted őt? akkor tűnj el az életéből, mert ezzel csak áltatod és kínzod, hogy ráadásul még te is keresed őt. mit képzelsz... hogy szeressen így ki belőled. zárd le, köszönj el tőle és tiltsd le mindenhol, ha telefonon keres, ne vedd fel. szakítsd meg vele a kapcsolatot. talán ezért nevezik a szakítást szakításnak......
2013. okt. 24. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor múlik a szerelme, addig örülj :)
2013. okt. 24. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Négyessel értek egyet. Nálunk én voltam aki még szerettem de a saját érdekemben megszakítottam vele minden kapcsolatot. Felesleges és fájó dolog tovább tartani az életünkben ami már nem működik. 25/L
2013. okt. 24. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt a dolgot én is kipróbáltam ex-barátnőmmel. Maradjunk "barátok", beszéljünk minden nap, mert így könnyebb lesz...

Lófszt.

Ha jót akarsz a srácnak, hagyd békén! Úgy tűnhet, hogy így könnyebb, de nem, hisz gondolj bele: eddig, ha beszéltetek, találkoztatok, teljesen máshogy szólt hozzád, megérintett, satöbbi... Most ennek hirtelen át kéne csapnia barátságba!? Esélytelen. Ha kilépsz az életéből, szenved egy darabig, de ha nem, akkor örökké szenvedni fog.

2013. okt. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!