Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az exem még szerelmes belém és nem tud elfelejteni?
Szakítottam mert én már nem érzek semmit, megszokás volt már nagyon. De ő még szeret és nagyon zavar, hogy állandóan azzal jön, hogy én járok a fejébe meg hogy mennyire hiányzok neki. Megbeszéltük, hogy nem rögtön válunk el hanem szép fokozatosan. Szóval néha beszélgetünk facebookon és ír sms-t. Meg párszor én is felhívom (egy nap 1x).
Nagyon zavar, hogy ezzel jön, hogy ő vissza akar szerezni és , hogy ő még szeret.
Szerintetek mit tegyek?
"Meg párszor én is felhívom (egy nap 1x)."
Ha ez tényleg így van, akkor ebből újból kapcsolat lesz:)
Ezt a dolgot én is kipróbáltam ex-barátnőmmel. Maradjunk "barátok", beszéljünk minden nap, mert így könnyebb lesz...
Lófszt.
Ha jót akarsz a srácnak, hagyd békén! Úgy tűnhet, hogy így könnyebb, de nem, hisz gondolj bele: eddig, ha beszéltetek, találkoztatok, teljesen máshogy szólt hozzád, megérintett, satöbbi... Most ennek hirtelen át kéne csapnia barátságba!? Esélytelen. Ha kilépsz az életéből, szenved egy darabig, de ha nem, akkor örökké szenvedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!