Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lehet egyszerre 2 férfiba szerelmes?
Figyelt kérdés
ha igen,(és az tényleg szerelem is..) akkor hogyan válasszon? vagy egyáltalán elmondjam nekik hogy mi van? nem ismerik egymást,de azért én sem érezném jól magam, ha nekem is csapnák a szelet,meg mellettem másnak is...:) értelmes válazokat szeretnék.köszönöm.
18/L
2013. dec. 2. 23:45
1/13 anonim válasza:
szerintem igazán szerelmes csak egy emberbe lehetsz.
2/13 A kérdező kommentje:
akkor inkább úgy mondom,hogy vonz mind a kettő.
2013. dec. 2. 23:48
3/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem lehet,sőt többe is,csak nem mind-be ugyanúgy...valamelyikbe jobban,valamelyikbe meg kevésbé!
Nekem is volt már ilyen!
28/L
4/13 anonim válasza:
kevesen ismerik az érzéseiket, nincsenek tisztában magukkal. szerintük lehet.
5/13 anonim válasza:
szerelmes nem. de ha már a 2.iránt is vonzódsz, akkor az elsőbe biztosan nem vagy az !
6/13 A kérdező kommentje:
kb egyszerre jött a kettő:S
2013. dec. 3. 00:23
7/13 anonim válasza:
Ha igazán szeretted volna az elsőt nem szerettél volna bele a másodikba, ha igazán szeretnéd a másodikat elfelejtetted volna az elsőt. A válaszom nem. :D
9/13 anonim válasza:
vonzódni, meg szerelmesnek lenni két dolog. Szerelmes csak egy emberbe tudsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!