Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe?
Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe?
A párommal boldogok vagyunk és szerelmes vagyok belé. De van egy másik férfi, akit nem tudok kiverni a fejemből, rengeteget gondolok rá és várom, hogy láthassam. Mikor vele vagyok, minden gond eltörpül és megnyugszom, de ugyanakkor ott van az izgatottság is bennem. Lehetséges, hogy mindkettejükbe szerelmes vagyok? Meg vigasztal mindig meg nevetett most szerelmes vagyok belé is és ha igen mitt tegyek ?????
Én ugyanígy voltam. Ha vele érzed azt h megnyugszol, és otthon is ő jár az eszedbe akkor bizony szerelmes lettél.
Hogy mit tegyél sok mindentől függ. Én nem sok mindent tehettem, csak azt h elfelejtem (sok szenvedés árán) mivel jóval idősebb tőlem és gyerekei - felesége van.
Ha viszont úgy érzed vele jobb minden, mint a pároddal és ő is szeretne veled lenni, akkor nincs min gondolkodni.
"A párommal boldogok vagyunk és szerelmes vagyok belé."
Már itt kamuzol, mert ha boldog és szerelmes lennél, semelyik másik pasit észre sem vennéd.Egyszerűen semlegesekké válnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!