Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe?
Lehet valaki szerelmes egyszerre két emberbe?
A párommal boldogok vagyunk és szerelmes vagyok belé. De van egy másik férfi, akit nem tudok kiverni a fejemből, rengeteget gondolok rá és várom, hogy láthassam. Mikor vele vagyok, minden gond eltörpül és megnyugszom, de ugyanakkor ott van az izgatottság is bennem. Lehetséges, hogy mindkettejükbe szerelmes vagyok? Meg vigasztal mindig meg nevetett most szerelmes vagyok belé is és ha igen mitt tegyek ?????
szerintem nem!
én 1 éve szerelmes voltam már egy osztálytársamba reménytelenül, amikor megismertem valaki mást. az osztálytársammal kapcsolatos érzések idővel elmúltak teljesen, és beleszerettem a másik férfiba, aki azóta már a férjem:)
szerintem csak fellángolás amit a másik pasi iránt érzel. bárkivel előfordulhat. ettől még nem csalod meg. viszont ha nem mondod el őszintén az igazat a párodnak akkor már becsapod, hazudsz neki akárhányszor azt mondod szereted!mert ez nem őszinte! hiszen másvalaki iránt is érzelmeket táplálsz.
meg kéne beszélned vele.
27/N
Johnny Depp-es idézeten én is kuncogtam egy jót :D :D
Félre a tréfát, szerintem lehet. Én is mindig több lányba vagyok szerelmes egyszerre, nem tudom, azt mondják "milyen nagy szívem van" de szerintem ez hülyeség, egyszerűen lehet és kész. 22/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!