Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a tanáromba?
És ha volt már valaki ilyen helyzetben az miben segít neked?
2013. dec. 2. 20:56
Nem, nem voltam ilyen helyzetben, viszont olyanban igen, hogy a vén fizika-tanár molesztálni próbált kétszer is. Amíg csak távolról csodálod, addig nincs gond, de kezeld a helyén a dolgokat és ne akarj tőle semmit!
32/N
2013. dec. 2. 20:56
3/10 A kérdező kommentje:
hátha tud valaki segíteni hogy hogy felejtsem el..:) de nem molesztál..
Elfelejteni nem fogod, legalábbis amíg naponta találkozol vele, addig biztosan nem. Esetleg kereshetnél egy korban hozzád illő párt.
2013. dec. 2. 21:03
5/10 A kérdező kommentje:
majd középsuliban...de utána sem lesz könnyű elfelejtenem..
6/10 A kérdező kommentje:
diákok , tanárok válaszai érdekelnek..
7/10 anonim válasza:
Szia!
Én voltam hasonló helyzetben kétszer is. Az egyikről utólag rájöttem, hogy pedofil volt a tanár (külön angol) de akkor nagyon imponáló volt, hogy a 33 éves férfi engem 13 (...) éves lányt vonzónak talál. Nem történt semmi közöttünk, annyi eszem akkor is volt, hogy csak flörtölésig mentem el. A másik, iskolai tanárom volt, körülbelül 2 évig volt a plátói szerelmem, szegényt ostromoltam a buta kis leveleimmel, aztán érettségi után felgyorsult a dolog, találkoztunk beszélgettünk és ami azt illeti azóta is nagyon jó barátok vagyunk. :) Ez ellen nincs mit tenni, maximum ahogy az előttem szóló mondta. Próbálj nyitni korabeliek irányába.
2013. dec. 3. 01:13
Velem is ez volt a helyzet. Beleszerettem, beszélgettem vele, jóban lettünk. Kicsit jobban megismertem és rájöttem, nem is olyan, mint képzeltem. Kb 3 évig voltam belé szerelmes, aztán találtam egy korombelit, de még most is sokat beszélünk és nagyon jóban vagyunk.
2013. dec. 4. 21:58
9/10 A kérdező kommentje:
10/10 anonim válasza:
Én nemrég írtam kérdést is, én magánórára jártam rajzból egy 39 éves nőhöz, aki iskolában nem is tanít, csak a lakásán tart órát, nem is ez a fő állása. A lényeg, hogy lefeküdtem vele, miután egy évig jártam hozzá, és ez nem csak egy alkalom lesz, mert szerintem (remélem) szerelmesek vagyunk, én nem merem ezt elmondani a szüleimnek, mert akkor nem járhatnék többet külön rajzra, és félek a reakciójuktól. Azóta rájöttem, hogy fölösleges volt kiírnom a problémámat ide, mert volt, aki el se hitte, és mert nem várhatok idegen emberektől segítséget, egyszer majd el kell mondanom a szüleimnek...egyszer. (17/F)
2013. dec. 13. 13:59
Kapcsolódó kérdések: