Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem a tanáromba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a tanáromba?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem viszont (nagyon)sok korkülönbség van köztünk, de ez csak plátói? vagy mitől lesz plátói?apakomplexusom az biztos hogy nincs..egyszerűen csak nagyon nagyon szeretem..volt már valaki ilyen helyzetben?

2013. dec. 2. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
És ha volt már valaki ilyen helyzetben az miben segít neked?
2013. dec. 2. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem voltam ilyen helyzetben, viszont olyanban igen, hogy a vén fizika-tanár molesztálni próbált kétszer is. Amíg csak távolról csodálod, addig nincs gond, de kezeld a helyén a dolgokat és ne akarj tőle semmit!

32/N

2013. dec. 2. 20:56
 3/10 A kérdező kommentje:
hátha tud valaki segíteni hogy hogy felejtsem el..:) de nem molesztál..
2013. dec. 2. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Elfelejteni nem fogod, legalábbis amíg naponta találkozol vele, addig biztosan nem. Esetleg kereshetnél egy korban hozzád illő párt.
2013. dec. 2. 21:03
 5/10 A kérdező kommentje:
majd középsuliban...de utána sem lesz könnyű elfelejtenem..
2013. dec. 2. 21:04
 6/10 A kérdező kommentje:
diákok , tanárok válaszai érdekelnek..
2013. dec. 2. 21:13
 7/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Én voltam hasonló helyzetben kétszer is. Az egyikről utólag rájöttem, hogy pedofil volt a tanár (külön angol) de akkor nagyon imponáló volt, hogy a 33 éves férfi engem 13 (...) éves lányt vonzónak talál. Nem történt semmi közöttünk, annyi eszem akkor is volt, hogy csak flörtölésig mentem el. A másik, iskolai tanárom volt, körülbelül 2 évig volt a plátói szerelmem, szegényt ostromoltam a buta kis leveleimmel, aztán érettségi után felgyorsult a dolog, találkoztunk beszélgettünk és ami azt illeti azóta is nagyon jó barátok vagyunk. :) Ez ellen nincs mit tenni, maximum ahogy az előttem szóló mondta. Próbálj nyitni korabeliek irányába.

2013. dec. 3. 01:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt a helyzet. Beleszerettem, beszélgettem vele, jóban lettünk. Kicsit jobban megismertem és rájöttem, nem is olyan, mint képzeltem. Kb 3 évig voltam belé szerelmes, aztán találtam egy korombelit, de még most is sokat beszélünk és nagyon jóban vagyunk.
2013. dec. 4. 21:58
 9/10 A kérdező kommentje:
22év a különbség
2013. dec. 10. 14:27
 10/10 anonim válasza:
100%
Én nemrég írtam kérdést is, én magánórára jártam rajzból egy 39 éves nőhöz, aki iskolában nem is tanít, csak a lakásán tart órát, nem is ez a fő állása. A lényeg, hogy lefeküdtem vele, miután egy évig jártam hozzá, és ez nem csak egy alkalom lesz, mert szerintem (remélem) szerelmesek vagyunk, én nem merem ezt elmondani a szüleimnek, mert akkor nem járhatnék többet külön rajzra, és félek a reakciójuktól. Azóta rájöttem, hogy fölösleges volt kiírnom a problémámat ide, mert volt, aki el se hitte, és mert nem várhatok idegen emberektől segítséget, egyszer majd el kell mondanom a szüleimnek...egyszer. (17/F)
2013. dec. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!