Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak eselyt a dolognak vagy tegyem tul magam?
Figyelt kérdés
A baratom tegnap szakitott velem, de nem megcsalas vagy ilyen sulyos dolgok miatt. Szeretjhk egymast, de szerinte keveset tallkozunk (heti 4). Ugy jottunk volna ossze a szunet utan, hogy valtoztatok a dokgojon es megigerem hogy tobbet talizunk...tudni kell hogy szuleim szigoruak bar idovel rnyhultek volna. (ma lettunk volna 3 honaposok) . Szerinyetek felejtsem el vagy kuzdjek erte? mast mond az esz es a sziv...2013. dec. 3. 22:09
1/6 anonim válasza:
Heti 4kevés wtf??? Sztem az még sok is :D. Én pl 2hetente talizok a barátommal . Sztem a távolság miatt nem kellett vna. Fura hogy emiatt :/ sajnálom
2/6 anonim válasza:
Időmilliomos egy ember lehet... én speciel örülnék neki, ha 4-szer találkozhatnék a párommal hetente. Nem vagyok benne biztos, hogy ez nem egy kifogás volt csak.
3/6 anonim válasza:
Hát mi örülünk, ha heti egyszer tudunk találkozni, nem hogy négyszer..:/ Biztos vagy benne, hogy emiatt szakított?
4/6 Költőnő? válasza:
heti négy az nem kevés... ennek nekem kissé kifogás szaga van. Bár tény, h ha együtt vagyok vkivel és szeretem, minél több időt akarok vele lenni, nadeazér.... És az Ő élete, az ő barátai? Vagy neki nincs olyan?
5/6 A kérdező kommentje:
Az itt a problema, hogy en meg vegzem a gimit ahonnan egyetemre keszulok menni szoval sokat tanulok, heti 3x megyek tamcra ami teny h sok idomet elveszi, max ezen tudnek valtoztatni plusz meg vannak az otthoni dolgok amiket anyaek elvarnak:teregetes, takaritas, vasalas, neha fozes stb...es ebben nem erzem hogy passzolnank, nem tudja belekepzelni magat az en helyembe :/ egy okj-s tanfolyamot vegez amivel.nincs is semmi baj, de ebbol adodoan van egy csomo ideje, a szulei idosebbek szinte orulnek ha a fiuk onallo es megy ide-oda, valamibt a hobbija is okyan hogy akkor megy konditerembe amikor o akar, nem szamit ra egy csapat, nincsenek fellepesek...ha ezt meg tudnam vele ertetni es belatni hogy en igy ia mindenr megteszek akk mukodne, de fafejuen ragaszkodik a dolgaihoz es azt szeretne hogy pl szombaton ha felkelek 9-kor akk rogtob menjek at es maradjak ott egesz nap, ami iateni lenne, de nekem luxus,van egy csomo tennivalom.
2013. dec. 3. 22:43
6/6 Költőnő? válasza:
figyelj.... Ez egy önző s.egg...
ne bánd. Ennél csak jobbat találsz. Tudom, ez most kevéssé vigasztal, de hidd el; így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!