Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami?
Figyelt kérdés
Na szóval. Van 1 lány. Elmondta nekem, hogy neki van 1 srác akinek régen tetszett és most ő is megkedvelte a srácot de a srác már nem kedveli. Látta a lány, hogy a srác együtt volt 2 csajjal és jól elvoltak ezért a lány nem is ment oda. Aztán este írta neki a srác, hogy mennyen be a lány a termükbe és ölelje meg őt és mondja, hogy szereti. Most komolyan a lánynak kéne odamennie a sráchoz? Fordítva kéne, hogy legyen. Meg azt mondja neki 1x hogy szereti máskor meg már 2 csajjal nagyon jól elvannak? Ugye nekem tetszik a lány és el is mondtam neki de beszéltünk róla 1 nagyon kicsit de aztán mintha semmi se történt volna úgy tett. Amúgy a csajjal nagyon jóban vagyunk én vagyok az osztályban az egyetlen aki beszél vele normálisan. Múltkor is éjfélig beszélgettünk vagy 8 órán keresztül. Meg nagyon ki van akadva, hogy nem szereti őt senki. De ő nagyon szereti azt a srácot. De a srác szerintem meg nem szereti. Most komolyan, hogy lehet ilyen paraszt valaki és ilyet kér 1 lánytól mikor neki kéne ezt csinálnia? Mondtam is ezt a lánynak és azt mondja, hogy őt senki sem szereti mondtam neki, hogy ne találj már ki hülyeségeket az a srác nem érdemel meg téged hülye volt, hogy akkor mikor kellet volna nem volt ott. Aztán már később nem is nagyon beszéltünk erről csak így megcsináltam neki a háziját mert infó ugye és én vagyok a legjobb belőle és én ajánlottam fel neki, hogy megcsinálom. Mondta, hogy majd kitalálja mivel hálálja meg. Nem válaszoltam rá semmit csak csináltam neki. Elküldtem neki és mondta, hogy neki ezt se csinálná meg senki sem. De én meg szívesen csináltam meg neki. Na de nem ez a lényeg. Szerintetek még lehet esélyem a lánynál?2013. nov. 30. 07:27
1/5 anonim válasza:
hát esélyed az lehet, de milyen már, hogy téged kb semmibe vesz? :D
"őt senki sem szereti"
"neki ezt se csinálná meg senki sem"
Pont hogy ezt a "senki" névmást kellene veled helyettesíteni, mert így eléggé senkinek vagy nézve, drága barátom :D Szedd össze magad és ne legyél papucs, állj elé és mondd ki határozottan a véleményed erről az egészről meg hogy mit érzel iránta, és aztán a döntés az ő kezében van! Ha lemond rólad és még ezután is a másik pasival foglalkozik, akkor bolond, és jobb lesz neked is nélküle.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy igazad van. De mikor mondja hogy őt nem szereti senki sem akkor én meg mondom hogy én nem vagyok senki.
2013. nov. 30. 12:13
3/5 anonim válasza:
Ugyanez a velemenyem. Ez a csaj teged semmibe vesz. Vagy annyira buta hogy nem veszi eszre hogy te mit erzel iranta vagy nem tudom. Szerintem egy kicsit ki is hasznal teged annak ellenere hogy te ajanlottad fel neki a hazi feladat megoldasat. Kicsit tenyleg hatarozottabbnak kene lenned es nem kene neki mindent megcsinalnod meg a csillagokat lehozni az egrol ha nem ertekeli es nem veszi figyelembe. A masik fiu egyertelmu hogy nem szereti es csak kihasznalja a csajt. Mond meg nyiltan a lanynak hogy szerinted az a pasi csak kihasznalja ot ami nem a lany hibaja hanem aze a fiue. Azt is mond meg neki hogy ettol meg nem azt jelenti hogy ot senki se szereti mert te nagyon is szereted ot. Es itt hatarozottan kerdezd meg tole hogy o mit erez irantad es ne hagyd hogy elhalassza a temat. Allitsd kerdes ele. Legyel mindig mellette de ne nagyon ereztesd vele hogy ot mennyire szereted mert akkor nagyon hamar kihasznalhat es megunhat. Sajnos szoktak ilyenek lenni a lanyok. Bar en lany vagyok de ezt tudom. Ne hagyd hogy semmibe vegyen! Nem er annyit. Kulonben is ha semmibe vesz nincs is ertelme mert nem erdemel meg teged. Ne is bankodj akkor miatta mert talalsz ezerszer jobbat mint ez a lany. Remelem tudtam segiteni. Es sok szerencset a lanyhoz!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Csak az a baj, hogy nála nem fogok jobbat találni szerintem. Még soha nem beszéltem soha 1 lánnyal se annyit mint vele. Velem van jóban szinte. Nekem nagyon tetszik. De én meg nagyon szívesen csináltam meg neki azt a házit. Múltkor haverommal azért vesztem össze mert csesztette a csajt én meg pofán vágtam. De aztán persze kibékültünk. Na de nem ez a lényeg. Hanem, hogy nekem ő tetszik. Meg azt sem értem, hogy facen órákat tudunk dumálni suliban meg néha szívózik velem. Nem tudom mit csináljak. :( Bármit megtennék csak, hogy járhassak vele :( De ő meg azon a srácon van. Sír nekem, hogy jaj nem szereti őt a srác meg hogy ez van meg az. De én nem tetszek neki sztem. Suliba meg látom, hogy engem néz mikor ránézek meg elkapja a fejét. ÁÁÁÁh nem tom mit csináljak.
2013. nov. 30. 15:21
5/5 anonim válasza:
ez nem fog összejönni, találsz ezerszer jobbat nála :)
próbáld elfelejteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!