Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 22 éves vagyok és beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 22 éves vagyok és beleszerettem egy nőbe aki 31 éves. Jó barátok vagyunk szoktunk sokat beszélni. Már régóta el akarom neki ezt mondani de félek hogy eltaszítom egy ilyen vallomással. Ötletek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Elmondhatod neki, de nem valószínű, hogy egy 31 évesnek perspektíva vagy 22 évesen. Ezt te is beláthatod.
tegnapelőtt 12:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nem foglalt, akkor egyszer, amikor beszélgettek, ülj mellé, és karold át a vállát.
tegnapelőtt 12:07
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
1. A 31 évesek nem szoktak dugni?
tegnapelőtt 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
#3 gondolom nem a “Felnőtt párkapcsolatok - Szerelem” kategóriába írta volna ki, ha csak dugás lenne a cél :D
tegnapelőtt 12:31
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagyok benne biztos, hogy 31 évesen nemet mondtam volna egy 22 évesnek. Attól függ, mennyire érett. Ha tényleg egy hullámhosszon vagyunk, és mind a ketten komolyan gondoljuk, akkor beleférhet. Fiatalabbak nem leszünk, csak idösebbek, érettebbek, tehát a jelenlegi hatalmas különbség idövel csak kevesebb lesz. Úgy értem, ha a kezdeteket túléli a kapcsolat, akkor késöbb csak jobb lehet.
tegnapelőtt 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz nàla, sokat nem veszíthetsz. A mostani öreg nők imádják a fiatal srácokat.
tegnapelőtt 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Na nemhogy már 31 éves öreg legyen. 36 éves férfi vagyok amúgy ha nő lennék nálam próbálkozhatnál, nem tudom érted e mire gondolok, én hagynám magam.
tegnapelőtt 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen szituban, én voltam a nő. Sajnos én nem tudtam túllépni a korkülönbségen, zavart hogy máshol tartunk az életben, pedig nagyon jól megvoltunk. Sajnálom kicsit, de komolyan nem működött volna.
tegnapelőtt 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem, nőként, nagyon zavaró lenne egy ekkora korkülönbség a javamra. Nyilván van rengeteg ellenpélda is (egyik volt párom nagyszülei között 12 év volt a mama javára, leélték szeretetben az egész életüket).

Neked most azt kell mérlegelned, hogy kockáztatsz (mert valószínűleg a barátságotoknak is vége lesz, ha nem sül el jól a dolog), vagy inkább azt mondod, hogy ez a baráti kapcsolat neked többet ér, minthogy rizikózz.

tegnapelőtt 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, nincs különösebb veszteni valód.
tegnapelőtt 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!