Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 22 éves vagyok és beleszerettem egy nőbe aki 31 éves. Jó barátok vagyunk szoktunk sokat beszélni. Már régóta el akarom neki ezt mondani de félek hogy eltaszítom egy ilyen vallomással. Ötletek?
Ha barátok vagytok, és szeret, de nem szerelemmel, akkor meg fog érteni. Átérzi az érzéseidet, és sajnálja, de nem szerelmes beléd. Finoman el fogjátok kerülni egymást ezentúl, hogy ne legyen rossz érzés találkozni. Neki az lesz rossz, hogy nem tehet róla de fájdalmat okoz neked.
Másik változat, hogy jól fog esni neki a vallomásod, és majd együtt kitaláljátok, hogyan tovább. Tíz év korkülönbség nem olyan sok, felnőttek vagytok már. Fiatal felnőttek mindketten.
Ez az adott nőtől függ. Ha beáll a sorba és túlságosan a társadalmi elvárások/szokások szerint él/gondolkodik, valószínű nem lesz esélyed, mert zavarni fogja hogy fiatalabb vagy. Ha nem, akkor legalább igyekszik megismerni, és esélyt ad a kapcsolatnak.
Engem pl nem zavarna a dolog, ha a helyében lennék, és ha a férfi elég érett fejben.
Az én férjem is fiatalabb nálam. Igaz csak 3,5 évvel. De így is volt akik megszóltak minket. ( Leszartuk). Pont 22 éves volt mikor összeházasodtunk 13 éve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!