Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem véget ér valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem véget ér valaha?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Furcsa, de ha összejössz vele, tuti véget ér, ha plátói a szerelem, akkor nem biztos...
2013. nov. 12. 12:41
 12/24 A kérdező kommentje:
Elég sokáig volt plátói. Azért is ért véget (a kapcsolat), mert túl sok időt hagyott elképzelni, hogy milyen is lehet vele. És idő közben meg is változott, olyan szempontokból, amiket képtelen vagyok tolerálni.
2013. nov. 12. 12:48
 13/24 anonim ***** válasza:
eszembe jut, de ennyi. Nem kellek neki, ezt fel kell fogni és bele tenni a világ szar dolgai bugyorba és forward to the kocsma :). Az élet nem áll meg. Rágódni semmi értelme nincs ezen, csak magadat szopatod vele. Az önsajnálat és a nárcisztikus önkép erősítése totálisan felesleges dolog és partnert úgysem találsz benne mivel az egy önző, egyszemélyes buli :)
2013. nov. 12. 12:51
 14/24 anonim ***** válasza:
kitaláltál neki egy személyiséget, rámásztál, ő mégsem olyan volt, szakítottál, és most szomorkodsz
2013. nov. 12. 12:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Szerettem azt, aki annak idején volt. És mire nem kellett már, megkaptam. Csak minek, ha már túl voltam rajta? Azóta nem tudok mit kezdeni vele, ezért igyekeztem eltaszítani, közben meg ragaszkodtam mégis.. És hopp, vége lett. Bárcsak meg tudnám vele beszélni... csak értelme nincs, mert már vége van.
2013. nov. 12. 13:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy. Az első azért szép emlék, mert első. Lesznek még ennél nagyobb szerelmeid is.
2013. nov. 12. 13:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy idő után nem fogod szeretni, mindösszesen szép emlék lesz, semmi több.
2013. nov. 12. 13:07
 18/24 A kérdező kommentje:
A kapcsolatnak. Az érzés nem akar múlni. Habár annyiszor mélyen megbántott, hogy meggyűlöltem, ezért sem tudnék már vele lenni.
2013. nov. 12. 13:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem az első szerelem 14 éves koromban jött. Ha úgymond igaz szerelem lett volna, akkor sosem felejtettem volna el, de nem volt az. Szerintem csak tetszett, hogy idősebb nálam, persze akkor azt gondoltam, hogy ennél nagyobb szerelem ár nem jöhet. Ha nagyon fiatalon jön, akkor azt hiszed, hogy az az igazi, aztán később mikor megtalálod életed párját, akkor rájössz, hogy amit akkor éreztél, az semmi volt, ahhoz képest, amit most érzel.

Egy 24 éves menyasszony

2013. nov. 12. 13:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Jó, mondjuk azt mondják, hogy az elsőre mindig emlékszik az ember, de ha meg megtalálod életed párját, akkor szerintem ezek az emlékek később elhalványulnak.
2013. nov. 12. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!