Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annk, ha valaki ennyire szerencsetlen?
22 eves lany,de soha nem volt parja.A kulseje csunya,nem nagyon jar tarsasagba es depresszioval kuzd.
Evek ota szeretne part es nem jon ossze neki.12 evesen szeretett bele eloszor fiuba,de viszonzatlan volt.Aztan 21 evesen elkezdett aktivan part keresni tarskereson honapokig,de ebbol csak ket randi jott ossze es az is kudarcos vol t pedig a fiuk is eleg csunyacskak voltak a fiuk.Soha nem tetszett egy fiunak se csak azoknak akik igenytelenek es kavarnak ossze vissza.
Aztan amikor sikeresebb idoszakai voltak akkor is csak kihasznalni akartak pedig a kulseje vissza fogott,kulturaltan viselkedik,huseges es nem kaphato egyajszakas dologra.
Jelenleg csunya,de igenyes huseges part szeretne de mivel latja ez sem jon ossze neki ezert mar nem is akar maganak senkit.
Mit tehet egy ilyen lany?
Koszonom a valaszokat! :))
11 es Valaszolo: Bar sehol nem irtam h rolam van szo lehetne a baratnomrol is akinek segiteni szeretnk. :)
Es h lehet a fejbe rendet tenni?
Egyebkent koszonom,rendes Toled h segiteni akarsz. :)
Ahham. Igazából lényegtelen. Nos nekem miután lejjebb fogytam ez jött magától. Ez azzal egy időben volt, hogy elkezdtem emberek közé járni. Szépen, lassan formálódott át a szemléletem. Rájöttem arra is, hogy a világ nem fekete és fehér.
Azt mondanám, hogy kezdje azzal, hogy nem szuggerálja magát azzal, hogy csúnya, meg ilyenek. Te is biztathatod. Ha kicsit igénytelen esetleg, mondjuk kócos a haja, stb, ezeken lehet segíteni. Mármost én gyűlölöm a sminket, mert a természetességet tartom vonzónak. De ki tudja, lehet, hogy neki pont jól állna. Ha meg sminkeli magát, talán pont anélkül lenne jobb.
Tényleg nem tudom, hogy néz ki, így csak vaktában lövöldözök. De az sem mindegy, hogy hol és kivel ismerkedik. A szórakozóhelyek erre alkalmatlanok például, oda dugni járnak az emberek és nyilván akkor már a csinosabbik fajtát szedik össze egy egy éjszakásra, nem?
Az jó, hogy visszafogott és hűséges. Ezen ne változtasson, főleg ha komoly kapcsolatra vágyik!
Hidd el, van aki ezt értékeli, nagyon is. Például én. Meg a hozzám hasonlóak. Nem tudom ez segít-e, de tényleg saját magát kéne másként látnia elsőként. És talán az is segít, ha nem görcsöl olyan erősen a párkapcsolat kérdésen. Fiatal még és nincs elkésve. Azt mondják amíg görcsöl rajta, úgysem jön összes és akkor talál rá, amikor nem is várja. Lehet.
Mondom mindezt úgy, hogy még nekem sem volt kapcsolatom és 22 éves srác vagyok és vágyok rá én is, de én sem akarok akárkivel összejönni csak AZÉRT. Szóval kitartás és szedje szépen össze magát!
Reagalnek:)
Azt mondanám, hogy kezdje azzal, hogy nem szuggerálja magát azzal, hogy csúnya, meg ilyenek. -Azt gondolod h ez szuggeracio ha valaki azt gondolja magarol h csunya az szuggeracio?Es attol tenyleg csunyabb lesz vagy meglatszik a kisugarzasan?
Ha kicsit igénytelen esetleg, mondjuk kócos a haja, stb, ezeken lehet segíteni. Mármost én gyűlölöm a sminket, mert a természetességet tartom vonzónak. De ki tudja, lehet, hogy neki pont jól állna. Ha meg sminkeli magát, talán pont anélkül lenne jobb.-Van termeszetes smink is es a kulsejen igyekszik valtoztatni,de depivel kuzd es nehezen veszi ra magat...
De az sem mindegy, hogy hol és kivel ismerkedik. A szórakozóhelyek erre alkalmatlanok például, oda dugni járnak az emberek és nyilván akkor már a csinosabbik fajtát szedik össze egy egy éjszakásra, nem?-Na ez az h O megis egy ejszakasra kell es van olyan ismije aki eleg ribis es meg sem mindenkinek csak arra kell,hanem hosszabb tavra...
Az jó, hogy visszafogott és hűséges. Ezen ne változtasson, főleg ha komoly kapcsolatra vágyik!
Hidd el, van aki ezt értékeli, nagyon is. Például én. Meg a hozzám hasonlóak. -Igen tudom h jo es az is h Te ezt igy latod,de sajnos a legtobb fiu nem,ez tapasztalat.
Nem tudom ez segít-e, de tényleg saját magát kéne másként látnia elsőként. És talán az is segít, ha nem görcsöl olyan erősen a párkapcsolat kérdésen. Fiatal még és nincs elkésve. Azt mondják amíg görcsöl rajta, úgysem jön összes és akkor talál rá, amikor nem is várja. Lehet.-Hiaba nem gorcsol ra akkor sem kell a kutyanak sem...
Mondom mindezt úgy, hogy még nekem sem volt kapcsolatom és 22 éves srác vagyok és vágyok rá én is, de én sem akarok akárkivel összejönni csak AZÉRT. Szóval kitartás és szedje szépen össze magát!-Koszonom es jo nem egyedul lenni ezzel a problemaval akkor...
"Azt gondolod h ez szuggeracio ha valaki azt gondolja magarol h csunya az szuggeracio?Es attol tenyleg csunyabb lesz vagy meglatszik a kisugarzasan?"
IGEN! Ez teljes mértékben igaz. Ugyanis önmagáról senki nem tudja megállapítani, hogy csúnya-e, vagy sem. Ez TÉNY. Már csak azért sem, mert hihetetlenül relatív fogalom. Ami nekem tetszik, az neked nem biztos hogy igen. És fordítva.
"Van termeszetes smink is es a kulsejen igyekszik valtoztatni,de depivel kuzd es nehezen veszi ra magat..."
Először ezen kell segíteni. Egy depressziós ember kisugárzása borzasztóan visszataszító tud lenni, pont emiatt a lehangoltság miatt. Nem, nem a gyógyszer a megoldás. Attól nem oldódnak meg a problémák. Azokat kézbe kell venni és megoldani. Mint mondtam, odabent tegyen rendet és jobb lesz.
"Na ez az h O megis egy ejszakasra kell es van olyan ismije aki eleg ribis es meg sem mindenkinek csak arra kell,hanem hosszabb tavra..."
Hát ilyen is van... rossz helyen, rossz ember fogott ki. Hát na.
"Igen tudom h jo es az is h Te ezt igy latod,de sajnos a legtobb fiu nem,ez tapasztalat."
Rendben. De a legtöbb fiú nem akar komoly kapcsolatot, csak dugni egy csinos lánnyal. Kivéve idősebb korban. Szóval nem a legtöbb fiú kategóriát céloznám a helyében. Mert ő sem a legtöbb lány kategória.
"Hiaba nem gorcsol ra akkor sem kell a kutyanak sem..."
Honnan tudod? :) Lehet, sőt valószínű, hogy csak nem találkozott olyannal. Ez nagyon elhamarkodott kijelentés.
Egyébként nagyon sokan vannak így ám. És mind azt hiszi magáról, hogy ronda, amíg nem talál valakit, aki elfogadja olyannak, amilyen.
Mint leírtad, depressziós. Előbb ezt kéne rendbe tenni. Egy depressziós emberhez nem szívesen közeledik az ember, mert lehangoló és ránk is átragadhat ez. Ráadásul akik ilyenek tényleg hajlamosak még sulykolni is magukba, hogy de így vagy úgy van. Ezt tapasztalatból mondom, láttam már párszor. Előbb magán segítsen egy picit és ha tényleg nem te vagy, hanem a barátnéja, akkor te is segíthetsz neki ebben. Csak biztasd! De ha Ő nem akarja rendbe tenni magát, más nem teheti meg helyette.
"Azt gondolod h ez szuggeracio ha valaki azt gondolja magarol h csunya az szuggeracio?Es attol tenyleg csunyabb lesz vagy meglatszik a kisugarzasan?"
IGEN! Ez teljes mértékben igaz. Ugyanis önmagáról senki nem tudja megállapítani, hogy csúnya-e, vagy sem. Ez TÉNY. Már csak azért sem, mert hihetetlenül relatív fogalom. Ami nekem tetszik, az neked nem biztos hogy igen. És fordítva.-Valoban relativ.Viszont az ember nez tukorbe es a kornyezetetol is kap vissza jelzest.
"Van termeszetes smink is es a kulsejen igyekszik valtoztatni,de depivel kuzd es nehezen veszi ra magat..."
Először ezen kell segíteni. Egy depressziós ember kisugárzása borzasztóan visszataszító tud lenni, pont emiatt a lehangoltság miatt. Nem, nem a gyógyszer a megoldás. Attól nem oldódnak meg a problémák. Azokat kézbe kell venni és megoldani. Mint mondtam, odabent tegyen rendet és jobb lesz.-Igen rossz a depis ember kisugarzasa.De hogyan lehet rendet tenni??
"Na ez az h O megis egy ejszakasra kell es van olyan ismije aki eleg ribis es meg sem mindenkinek csak arra kell,hanem hosszabb tavra..."
Hát ilyen is van... rossz helyen, rossz ember fogott ki. Hát na.-ennyi rossz embert nem is feltetlen rossz helyen?
"Igen tudom h jo es az is h Te ezt igy latod,de sajnos a legtobb fiu nem,ez tapasztalat."
Rendben. De a legtöbb fiú nem akar komoly kapcsolatot, csak dugni egy csinos lánnyal. Kivéve idősebb korban. Szóval nem a legtöbb fiú kategóriát céloznám a helyében. Mert ő sem a legtöbb lány kategória.-Na ebben igazad van,de akkor nehany csunyacskabb lany miert csak arra kell a fiuknak?
"Hiaba nem gorcsol ra akkor sem kell a kutyanak sem..."
Honnan tudod? :) Lehet, sőt valószínű, hogy csak nem találkozott olyannal. Ez nagyon elhamarkodott kijelentés.-A tobbi masik lany miert talalkozik olyannal??
Egyébként nagyon sokan vannak így ám. És mind azt hiszi magáról, hogy ronda, amíg nem talál valakit, aki elfogadja olyannak, amilyen.-a mai fiatalok nem arrol hiresek h csunyanak talaljak magukat. :)
Mint leírtad, depressziós. Előbb ezt kéne rendbe tenni. Egy depressziós emberhez nem szívesen közeledik az ember, mert lehangoló és ránk is átragadhat ez. Ráadásul akik ilyenek tényleg hajlamosak még sulykolni is magukba, hogy de így vagy úgy van. Ezt tapasztalatból mondom, láttam már párszor. Előbb magán segítsen egy picit és ha tényleg nem te vagy, hanem a barátnéja, akkor te is segíthetsz neki ebben. Csak biztasd! De ha Ő nem akarja rendbe tenni magát, más nem teheti meg helyette.
-Valoban relativ.Viszont az ember nez tukorbe es a kornyezetetol is kap vissza jelzest.
Igaz, de: Mint mondtam, lehet, hogy te másnak látod magad, lehet, hogy téged is másnak lát valaki és közben egy harmadik személy még másabbnak. Ugye érted...
--
Igen rossz a depis ember kisugarzasa.De hogyan lehet rendet tenni??
Hát először is meg kéne értenie, hogy a helyzet valószínűleg nem olyan rossz, mint amilyennek beállítja. Ez rendszerint így szokott lenni. Nem tudom, ettől depis-e, vagy mástól, de ha mástól, előbb azt kell helyre tenni. Ha meg emiatt, akkor egy kis önbizalmat kéne bele pumpálni a leányzóba.
--
ennyi rossz embert nem is feltetlen rossz helyen?
Van ilyen. De az ilyen persze úgyis kibukik. El kell kerülni az ilyeneket. Nem tudom miként ismerkedett, vagy kivel, de lehet a stílusban volt valami, amiből arra következtetett az illető, hogy benne lenne egy egy éjszakásban? Nem tudhatom persze... de lehet ,csak idióta volt.
--
Na ebben igazad van,de akkor nehany csunyacskabb lany miert csak arra kell a fiuknak?
Fogalmam sincs. Én nem élek ilyesmivel. De ha én egyéjszakást akarnék, akkor már csak azért is valami bombázót akarnék összeszedni, tipikusan azt a fajtát, akivel amúgy nem jönnék össze, mert ribizli. Gondolom. De csak teoretikusan persze. Aztán meg lehet úgy van vele az illető, hogy úgyis csak 1 alkalom, akkor meg mindegy. Hát talán ezért.
--
A tobbi masik lany miert talalkozik olyannal??
Én tudjam? Csak. Ne azt nézd, hogy mit csinál a szomszéd, vagy az osztálytárs/munkatárs. Egy hasznos tanács, hogy ne a másét nézd. Akkor én is panaszkodhatnék például, de hülyeség lenne...
--
a mai fiatalok nem arrol hiresek h csunyanak talaljak magukat. :)
Akkor nem olvasol elég GYIK-et. Komolyan... Szerelem, szex témakör -> lehet csemegézni, akad bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!