Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jelenlétemben mindig zavarta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlétemben mindig zavartan nevetgélnek a lányok. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Leírok egy szituációt: Beszélgetek egy épp valami miatt megismert lánnyal (pl. ő a recepciós egy irodában) és úgymond nevetésre áll a szája, nevetgélve beszél hozzám mint aki megnyerte a lottót éppen. Amikor telefonon hívom pl. ugyanazt az irodát és ő veszi fel, még akkor is "Sziiiiia!" meg nevetgélés. És nem csak belőle, minden nőből ezt váltom ki.

Mi ez? Komolyan nem tudom. Amúgy még a szórakozóhelyeken sem tudok felszedni egy csajt, már február óta járok mindenfelé (van törzshelyem is)amióta szakítottunk az előző barátnőmmel (3 év) de egy lány sem érdeklődik irántam. Szóval nem hiszem hogy annyira szexi lennék és azért van ez. Egy szerintem nálam jóképűbb barátomat eddig simán leszólította ez idő alatt 3 lány is amikor együtt voltunk szórakozni. Szóval ha nagyon bejönnék bárkinek akkor talán odajönnének hozzám, de még csak rám se néznek, ha próbálkozok akkor meg levegő vagyok.

Nem vagyok valami szép gyerek, de rendesen öltözöm, hajam is normális, fogaim szépek, fülem sem áll ketté, szóval nem tudom mi lehet bennem olyan ami a lányokat nevetgélésre készteti. Mégcsak tájszólásom sincs, budapesti vagyok.

Mit gondoltok? Komoly válaszokat kérnék légyszi, mert már olyan szinten vagyok a dologgal, hogy már ki sincs kedvem menni az utcára.

22/F

2013. okt. 17. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem ez pont azt jelenti, hogy bejössz a nőknek. vagy tényleg nagyon hülyén nézel ki :)
2013. okt. 17. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod, hogy ezt a lányoktól kellene megkérdezned, mi honnan tudjuk? Lehet bohócnak vagy öltözve vagy csak állandóan poénkodsz.

Különben meg nézd a jó oldalát, jobb mintha sírnának.

2013. okt. 17. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Keppel talan egyszerubb lenne valamit is mondani.

22/N

2013. okt. 17. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
a jelenlétemben mindig sugárban okádnak a lányok :))
2013. okt. 17. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan udvarolgass nekik. Egy keveset el is várnak a nők a legtöbb helyen, ha meg kicsit túlzásba viszed és nem akarnak tőled semmit, akkor is legalább tökös fickónak fognak gondolni, ami sokkal jobb reputáció, mint az ha bénaként könyvelnének el. Ha meg esetleg kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor bármi lehet :)

Ezt nem ide írtam, de ehhez is illik:

Sok helyen a munkahelyi kultúrának, hagyományoknak része az egymás iránti fokozott figyelmesség. Pl. nálunk is illik mindenkinek derűs arccal köszönni. Férfiként illik nálunk is kicsit bókolni, udvarolgatni a nőknek, hogy érezzék hogy értékeljük őket (pl. azt hogy viselkedésük derűs, megjelenésük csinos, illatosak...), néha még nők is osztogatnak férfi kollégák felé dicséretet.

2013. okt. 17. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
A slicced fel van huzva? ;)
2013. okt. 17. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nők csak a ratyikra röhécselnek. Igazi férfira rástartolnak azonnal.
2013. okt. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!