Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annk, ha valaki ennyire szerencsetlen?
22 eves lany,de soha nem volt parja.A kulseje csunya,nem nagyon jar tarsasagba es depresszioval kuzd.
Evek ota szeretne part es nem jon ossze neki.12 evesen szeretett bele eloszor fiuba,de viszonzatlan volt.Aztan 21 evesen elkezdett aktivan part keresni tarskereson honapokig,de ebbol csak ket randi jott ossze es az is kudarcos vol t pedig a fiuk is eleg csunyacskak voltak a fiuk.Soha nem tetszett egy fiunak se csak azoknak akik igenytelenek es kavarnak ossze vissza.
Aztan amikor sikeresebb idoszakai voltak akkor is csak kihasznalni akartak pedig a kulseje vissza fogott,kulturaltan viselkedik,huseges es nem kaphato egyajszakas dologra.
Jelenleg csunya,de igenyes huseges part szeretne de mivel latja ez sem jon ossze neki ezert mar nem is akar maganak senkit.
Mit tehet egy ilyen lany?
Koszonom a valaszokat! :))
hogy ha belül az elméjében nem hiszi el magáról hogy szép vagy nincs önbizalma vagy nem hisz magában stb..
akkor nem fog találni magának párt
azt gondolod h onbizalom hianaya van??
ugyanis az egyik randijan legdett volt a kulsejevel csinosan ment el a srac megis undorodva nezett ra pedig nem kover...
Mondjuk összeszedi magát. Kezdetnek.
Azt mondják csúnya nő nincs, mindenki tetszik valakinek. Lehet benne valami.
Hidd el, kérdező, hogy RENGETEGET számít a kisugárzás. Ha ilyen a hozzállásod, az nagyon-nagyon érződik rajtad és automatikusan taszít. Ezt férfiként mondom. Egyébként én is 22 vagyok. A magam példája, hogy sokat fogytam az utóbbi időben és azóta észrevesznek a nők például. Ha nem is futnak utánam tömegesen, néha-néha megnéz 1-1, sőt volt, aki járni is akart velem. Korábban ez elképzelhetetlen volt nekem.
Viszont miután lefogytam és elkezdtem adni a stílusomra is, amennyire tőlem tellett, sokkal magabiztosabb és vidámabb lettem. Elkezdtem emberek közé járni és megjött az önbizalmam. Ha csak egy picit is, de kifelé fordulóbb lettem. Én nem gondolom magam jóképűnek, bár már ezt is vágták a fejemhez, amin lestem egy nagyot. :|
De a lényeg a kisugárzás. Hidd el, nagyon-nagyon sokat számít!
1 Ne legyél öngyilkos!
2 Ha az is akarsz lenni, pár hónap, év mulva rájössz h jobb h nem tetted meg!
3 Ha szeretnél küldhetsz képet privátban, és elmondom h min tudnál változtatni külső alapján, esetleg kihozni a maximumot magadból. A belsőd az már mgevan úgy tűnik, és mivel még nem is volt igazi pasid, így egy kapcsolatot is jobban fogsz értékelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!