Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm múltjáról tudtam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm múltjáról tudtam meg dolgokat, szerintetek jogos a kiadasásom? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval 8 hónapja vagyunk együtt, minden nagyon jó, és nagyon szeretjük egymást, elmondhatatlanul boldogok vagyunk együtt. De kb. 4 hónappal ezelőtt (tehát nem éppen most) elmesélte nekem, hogy volt egy 30-as férfi, akivel nagyon sokat levelezgetett és sokszor találkoztak is (közös baráti társaság) és egymásba szerettek. A férfi őszintén elmondta neki, hogy házas és van egy gyereke, de már régen egyedül él, szóval a házasság már csak papíron létezik (és ott sem fog már sokáig). Ez a barátnőmet elbizonytalanította, de mivel egymásba szerettek, továbbra is találkoztak és egyik napon a férfi le akart vele feküdni, de a barátnőm elutasította, viszont leszopta. Aztán ezután pár nappal a barátnőm mondta neki, hogy ez őt eléggé zavarja, hogy volt házasság, gyerek stb és így nem szeretné ezt folytatni ami kialakulóban volt kettejük között.

Kérdeztem tőle, hogy akkor meddig tartott ez a kapcsolat végül, mire azt mondta, hogy hát nem normális kapcsolat volt, csak kialakulóban volt még.

És így utólag nagyon bánja, hogy bármi is volt.

Kérdés: szerintetek jogosan akadtam ki nagyon ezen és jogosan zavar?

én 22, barátnőm 22

2013. nov. 2. 11:37
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

# 20 jó, de ha a szex nem okés, akkor lepippantás miért az...?

de igazad van egyébként :/

2013. nov. 2. 12:53
 22/29 anonim ***** válasza:

Mondd már meg, miért feszegeted a kérdést? Szeret a barátnőd? Veled van? Hűséges? Akkor miért kaparászod a múltat? Miért nem lehet elfogadni, hogy igen, volt ilyen, de most nincs, mert Téged szeret?

Állj fel a géptől, menj oda hozzá és öleld meg!

2013. nov. 2. 13:10
 23/29 anonim ***** válasza:

Az elso oldalon valaszoltam.

Igen szerintem semmi jogod kiakadni a multjan, mint neki se A tieden! Te is biztos csinaltal olyat ami neki gaz...

Szerintem a szopasnak a tudata zavar... Ez van... Gondolom Te is nyaltal mar ki lanyt?! Akkor minek gerjeszted magadban a feszultseget?

2013. nov. 2. 13:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Ja es a szopas azert volt valoszinuleg, mert o azt nem erzi olyan bensosegesnek, mint a szexet! En is ilyen vagyok, egyik baratnom is. A masiknak meg a szopashoz kell a lelki kapcsolat is
2013. nov. 2. 13:18
 25/29 pinkpancser ***** válasza:
Ha kiakadsz azon, hogy volt előtted is élete, akkor csak szűz csajokat keress, de azokat is válogasd meg!
2013. nov. 2. 13:30
 26/29 A kérdező kommentje:

szüzekkel meg az a baj, hogy 99% esély van rá, hogy nem én lennék neki az első és egyetlen kapcsolata.

De ilyenen nem is gondolkozok, mert ilyen szóba sem jön, hogy emiatt szakítanék a barátnőmmel, nagyon szeretem és elfogadom így ahogy van, csak azért néha eszembe jut ez a dolog és zavar kissé.

2013. nov. 2. 13:37
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha így állna össze ez az egész, akkor az ég világon sose lenne senkinek párja, mert biztosan mindenki csinált már valami olyan dolgot az életében ezelőtt, amit megbánt. Az életben sok olyan dolgot teszünk (és ez saját tapasztalat), amire utólag mi magunk se tudjuk a magyarázatot, sőt pontosan tudjuk, hogy helytelen, de van valami abban a pillanatban, ami miatt mégis megtesszük. Az ember törekedhet arra, hogy mindig erkölcsösen éljen, de jobb mindenben megtalálni az arany középutat, mert így rengeteg lehetőségtől is el lehet esni.

Szörnyű lenne, ha mindenkit elítélnének a múltja miatt, mert így senki nem kapna lehetőséget arra, hogy bizonyítsa, hogy megváltozott.

Egyébként nem jogos a kiakadásod, de ettől függetlenül érthető. Lehet, hogy volt egy képed, amit láttál róla, és ez most kicsit megingott benned. De jobb most arra gondolsz, hogy ez ugyanaz a lány, akibe akkor beleszerettél, csak már tudsz róla valamit, amit anno nem tudtál, de ugyanúgy az élete része volt. Valószínűleg nagyon szerethet téged, ha olyan mértékű bizalomban részesít, hogy elmondja neked, mert nem egy olyan embert ismerek, aki rengeteg mindent takargat a múltjából és soha senkinek nem is fogja elmondani.

Inkább mutasd meg, hogy érett vagy...és képes vagy kezelni a helyzetet. :)

2013. nov. 2. 14:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mit szeretnél Kérdező?

Mi legyen?

Mert, ami már megtörtént, - az bizony úgy marad.

Négy hónapja nem tudsz mit kezdeni a magad által csinált problémával, és te kérdezed, hogy miért ment bele a lány, ha végül is nem lett belőle semmi?

Amúgy az a házasság, - gondolom, azóta is békében áll, a barátnőd meg bevette ezt a süket dumát, hogy válófélben, meg már csak papíron.... de ez egy más kérdés.

2013. nov. 2. 14:29
 29/29 A kérdező kommentje:

# 27: köszönöm! Nagyon korrekt a válaszod, még egyszer köszönöm! Mindenben igazad van.

# 28: hát, az mindenesetre bizonyos, hogy már régen külön éltek, mikor találkoztak is saját lakása volt a férfinak, szóval azért csak nem lehetett az olyan "békében álló" házasság szerintem...

2013. nov. 2. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!