Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm múltjáról tudtam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm múltjáról tudtam meg dolgokat, szerintetek jogos a kiadasásom? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval 8 hónapja vagyunk együtt, minden nagyon jó, és nagyon szeretjük egymást, elmondhatatlanul boldogok vagyunk együtt. De kb. 4 hónappal ezelőtt (tehát nem éppen most) elmesélte nekem, hogy volt egy 30-as férfi, akivel nagyon sokat levelezgetett és sokszor találkoztak is (közös baráti társaság) és egymásba szerettek. A férfi őszintén elmondta neki, hogy házas és van egy gyereke, de már régen egyedül él, szóval a házasság már csak papíron létezik (és ott sem fog már sokáig). Ez a barátnőmet elbizonytalanította, de mivel egymásba szerettek, továbbra is találkoztak és egyik napon a férfi le akart vele feküdni, de a barátnőm elutasította, viszont leszopta. Aztán ezután pár nappal a barátnőm mondta neki, hogy ez őt eléggé zavarja, hogy volt házasság, gyerek stb és így nem szeretné ezt folytatni ami kialakulóban volt kettejük között.

Kérdeztem tőle, hogy akkor meddig tartott ez a kapcsolat végül, mire azt mondta, hogy hát nem normális kapcsolat volt, csak kialakulóban volt még.

És így utólag nagyon bánja, hogy bármi is volt.

Kérdés: szerintetek jogosan akadtam ki nagyon ezen és jogosan zavar?

én 22, barátnőm 22

2013. nov. 2. 11:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
nem mert a múltja volt. nem is ismertétek még egymást amikor ez történt. szóval nem kéne kiakadnod, legfeljebb meglepődnöd.
2013. nov. 2. 11:41
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem akadtál ki jogosan...

mi az hogy kiakadtál ?

volt élete előtedd is neked ahhoz semmi közöd hogy ő kivel létesített szexuális kapcsolatot a kapcsolatotok előtt.

2013. nov. 2. 11:45
 3/29 A kérdező kommentje:

hát, én ezt máshogy érzem. Szerintem mindkét félnek van köze a másik múltjához egy jól működő kapcsolatban és én becsülöm nagyon, hogy őszintén elmondta, de kissé zavar, hogy ilyen megtörtént és nem tudom hogy miért zavar.

Az érdekelne, hogy a fent leírtak erkölcsileg még az elfogadható tartományba esik e és nem ri*anckodás-e.

2013. nov. 2. 11:48
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

miért ha azt mondom hogy annak számít elhagyod .. ?

legyen már eszed az isten áldjon meg.. (amúgy nem számít annak)

2013. nov. 2. 11:50
 5/29 A kérdező kommentje:
nem hagyom el nyilván, de akkor lehet, hogy az lenne a válasz arra, hogy miért zavar ez engem
2013. nov. 2. 11:51
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
remek hozzá állás.. ha a tömeg szerint az akkor szerinted is.
2013. nov. 2. 11:54
 7/29 anonim ***** válasza:
*hozzáállás
2013. nov. 2. 11:54
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

:)

Szerintem meg korrekt volt... Nem kezdett kapcsolatot vele.

A multjahoz nincs kozod, hiaba vagytok egy par! Annyi tartozik rad amit elmondd. En a helyeben ezt nem mondtam volna el ilyen reszletesen...

Parom azon akadt ki, hogy O csak 4 lannyal volt; Nekem meg lovesem sincs hany pasi... Van ilyen... Ez van. Nem szuzen jottunk ossze, akkor meg nem mindegy mik tortentek a kapcsolatunk elott? 7 eve vagyunk mar egyutt...

2013. nov. 2. 12:09
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem volt jogos a kiakadásod.

A kapcsolatotok előtt történt, úgyhogy azt se vethetted volna a szemére, ha soha el se mondja neked. Végül is nem pénzért árulta magát valamelyik főút mellett.

Viszont se magadnak, de a kapcsolatotoknak nem fog jót tenni, hogy te már négy hónapja ezen rágódsz. Elsősorban magaddal kellene "elbeszélgetned", hogy ez téged miért is zavar ennyire. Esetleg neked nem volt ilyen laza kapcsolatod és mondjuk zavar, hogy a barátnőd ilyen szempontból többet megélt, holott ugye egy férfinak "kellene" ilyen szituációkba keverednie :) Persze nem tudhatom :)

Egyébként azt mondta a lány, hogy megbánta, ha igazán szereted, akkor nem fogod ezt a dolgot a szemére vetni.

2013. nov. 2. 12:10
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Számomra elítélendő, ha valaki házas emberrel viszonyt kezd, de belátta dolgot és szakított, úgyhogy szerintem ettől még nem lesz rossz ember.

Egyébként bárki írhat bármit, neked kell eldöntened, hogy ez mennyiben befolyásol téged és a vele való kapcsolatodat. Az viszont biztos, hogy nehéz olyan társat találni, akivel megvan a harmónia, úgyhogy így mérlegelj.

2013. nov. 2. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!